30 iulie 2009

Newsletter LSRS #1

Dragi prieteni,


Pe 8 iulie 2009 s-au implinit 6 luni de cand am demarat impreuna proiectul LSRS. E vremea sa facem un scurt bilant, iar oportunitatea ne-a oferit-o acest prim newsletter LSRS. Il veti gasi aici:

http://www.lsrs.ro/dox/LSRS%20Newsletter%201.pdf


Felicitari si multumiri tuturor celor care au depus eforturi pentru realizarea scopurilor acestei Ligi. Datorita noua, putem spune ca mai mai multi tineri romani au astazi acces la o educatie mai buna in strainatate, au acces la informatie si la o comunitate importanta de colegi din intreaga lume. Costin Elefteriu, membru fondator si Secretar General LSRS, a propus la lansare sitagma "colegi fara frontiere". La 6 luni de la acel moment, suntem mai aproape de acest ideal, precum si de indeplinirea obiectivului nostru de prim rang, intoarcerea acasa a tinerilor romani educati la cele mai bune institutii academice de peste hotare.

In final, doua mentiuni pe scurt:

1) Doresc sa multumesc celor care au depus un efort substantial pentru a face posibila publicarea la timp a acestui newsletter. In primul rand, multumiri Dianei Hasegan si lui Ovidiu Dan pentru munca lor si efortul de a edita si pagina acest newsletter in regim de urgenta. Multumesc si celorlalti membri care au contribuit cu materiale si/sau la editarea acestui document: Dragos Preda (Relatii Externe); Daria Istrate, Lexa Axinte, Denes Lenard (toti de la Relatii Interne); Maria Cimpean (proiecte). Va multumim din nou tuturor celor care ati contribuit la buna desfasurare a activitatii LSRS in ultimele 6 luni. Fiti convinsi ca eforturile voastre inseamna mult pentru noi si pentru cei pe care i-ati ajutat.

2) Acesta este numai primul newsletter LSRS. Vom mai publica cel putin inca 1, si este posibil chiar 3, pana la sfarsit de an. Spatiul a fost limitat si poate nu am reusit sa mentionam chiar pe toata lumea. Sa nu fie cu suparare! Pentru numerele viitoare, dorim sa adunam materiale de la cat mai multi dintre voi: articole; pareri; impresii. Va vom tine la curent in legatura cu viitoarele publicatii.

Toate cele bune, enjoy!

Mergem inainte!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu