17 februarie 2010

Vino cu noi in Caravana LSRS:)!

Dragii nostri,

Iata ca revenim cu noi informatii despre unul dintre cele mai importante proiecte pe care le organizam in decursul acestui an. Pe langa Gala, Caravana LSRS este un alt eveniment ce ne capteaza intreaga atentia si energia!
Inca de anul trecut, a reprezentat un adevarat tur de forta de informare in randul liceenilor si studentilor romani despre oportunitatile de studiu in Statele Unite ale Americii.
Daca in 2009 LSRS-isti au fost prezenti in 6 orase, anul acesta obiectivul nostru este de a promova acest proiect in 10 orase, printre care Bucureşti, Cluj-Napoca,
Timişoara, Iaşi, Constanţa, Craiova, Brasov, Târgu Mureş si Baia Mare.
Aceasta va insemna si mai multa energie, munca dar si distractie si multumire.
Ce spui ca anul acesta sa ne unim fortele?
In prezent, suntem in cautare unui asistent de proiect!
Printre repsonsabilitatile pe care le vei avea se numara: colaborarea constanta cu Diana Hasegan si Cosmin Buteica in dezvoltarea proiectului precum si o serie de atributii in organizarea logistica si administrativa a proiectului.
Daca esti interesat de aceasta pozitie, trimite aplicatia ta, constand intr-un CV si o scurta motivatie, la adresa [email protected] si [email protected].
Deadline-ul pentru trimiterea aplicatiilor este 25 februarie, ora 00:00 CET.

PS. Oricine doreste sa se alature echipei de proiect sunteti mai mult decat bineveniti sa ne scrieti- pe aceleasi adrese de email.

Va tinem pumnii! :)

Echipa LSRS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu