13 aprilie 2010

Incep inscrierile pentru programul de burse Orizonturi Deschise

Salutare,

Revenim cu un mesaj din partea Fundatiei Dinu Patriciu. Cititi cu atentie si inscrieti-va:)!

Pentru ca ai aspiratii inalte, planuri indraznete si tintesti mai departe, noi vrem sa te sustinem. Daca esti deja acceptat intr-un program de master sau doctorat la o universitate renumita din afara tarii, te vom ajuta sa-ti continui studiile.

Fundatia Dinu Patriciu va acorda prin programul Orizonturi Deschise, 100 de burse in valoare de pana la 15’000 USD fiecare, atribuite anual, pe toata perioada programului masteral sau doctoral. Aceste burse pot acoperi cheltuielile legate de scolarizare si subzistenta, in totalitate sau partial.

Scopul nostru e sa contribuim, prin sustinerea tinerilor exceptionali, la cresterea nivelului de educatie si valoare in societeatea romaneasca.

Cum poti obtine sprijinul nostru

Exista doua etape în acordarea burselor:

* inscrierea on-line si trimiterea dosarelor de candidatura
* evaluarea acestora.

Trebuie sa stii faptul ca transmiterea dosarului de participare prin posta la adresa Fundatiei poate fi efectuata numai dupa completarea si inregistrarea formularului on-line, accesand link-ul: https://www.candidatiorizonturideschise.fundatiadinupatriciu.ro

Asteptam sa ne trimiti, intre 15 aprilie si 15 iunie 2010, dosarul tau care trebuie sa contina toate documentele enumerate aici.

In perioada 15 iunie-15 iulie 2010, solicitarile de bursa transmise Fundatiei Dinu Patriciu vor fi analizate de un juriu independent care va avea in vedere, in evaluarea dosarelor, 5 criterii de selectie.

Vei sti daca esti unul dintre bursierii nostri pe 18 iulie, atunci cand numele bursierilor vor fi facute publice pe site-ul fundatiei si in presa.

Daca vei intampina dificultati in procesul de inscriere, nu ezita sa ne suni la numărul de telefon 031.425.4122 , sau sa ne scrii la adresa [email protected] .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu