20 aprilie 2010

Sa uram bun venit Filialei LSRS SUA in familia LSRS!

Dragii nostri,

Suntem bucurosi s mandri sa va spunem ca de pe 17 aprilie, familia LSRS s-a marit cu un nou membru. Sambata trecuta am urat bun venit Filialei LSRS SUA, care si-a serbat intrarea in lumea unicul ONG dedicat apararii si promovarii intereselor studentilor romani din strainatate la Ambasada Romaniei in SUA, intr-un cadrul cu totul deosebit.
Echipa dedicata care s-a ingrijit de fiece detaliu pentru ca evenimentul sa fie un succes total a fost rasplatita de ropote de aplauze si incurajari pentru viitoare actiuni.
Din lista lunga de invitati, am dori sa multumim pentru prezenta dlor Adrian Vieriţa, ambasadorul României în S.U.A., Vladimir Tismăneanu, profesor la Universitatea Maryland, Ştefan Minovici, preşedintele MIC & Associates si dnei Camelia Minoiu, economist, Fondul Monetar International.
Evenimentul de lansare a fost urmat de o receptie unde au fost servite preparate traditionale, prilej pentru discutii informale si networking.

Ce inseamna lansarea Filialei LSRS SUA?

Aceasta aparitie reprezinta un prim pas in vederea consolidarii comunitatii studentilor si absolventilor romani din Statele Unite ale Americii. Filiala LSRS-SUA isi propune organizarea de activitati relevante pentru aceasta elita a intelectualitatii romanesti, punand accent pe mentinerea legaturilor cu tara, pastrarea obiceiurilor si traditiilor romanesti, integrarea si stimularea reusitelor academice in sistemul de invatamant din SUA. Evenimentul a oferit prilejul de a continua dezbaterea publica a intoarcerii studentilor si absolventilor romani din strainatate in Romania, pentru care LSRS militeaza in mod sustinut.

Multumim echipei (Laviniei Preda - Coordonator Adjunct al LSRS SUA si celorlalti coelgi), sponsorilor si tuturor participantilor!

Si, nu in ultimul rand, primele poze de la eveniment:


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu