11 octombrie 2010

QS World MBA Tour, la Bucuresti in octombrie

Cele mai mari scoli de business din intreaga lume vor fi prezente la sfarsitul lunii, la Bucuresti, cu ocazia QS World MBA Tour, pentru a le prezenta romanilor ofertele de programe Full-time sau Executive MBA. Participarea este gratuita dupa inscrierea online, iar primii 100 de vizitatori vor primi gratuit TopMBA Career Guide.

QS World MBA Tour va avea loc pe 28 octombrie, la Hotel Intercontinental. Printre scolile de business participante se numara IE, Hult International Business School, TASMAC London School of Business, IESE, Vlerick Leuven, Kent Business School, INSEAD si Maastricht School of Management. Acestea vor oferi tinerilor romani cu experienta profesionala de cel putin trei ani posibilitatea sa urmeze programe MBA in SUA, Marea Britanie, Franta, Spania, Austria, Olanda sau Germania.

In ceea ce priveste finantarea studiilor MBA, candidatii pot beneficia de numeroase optiuni. In unele situatii, companiile finanteaza astfel de programe pentru a avea angajati specializati in domeniile in care activeaza. In numeroase cazuri, scolile MBA sunt dispuse sa acorde o serie de burse pentru candidatii cel mai bine pregatiti.
Astfel, la IE (Spania) studentii din Europa Centrala si de Est ce doresc sa fie insotiti de familia pot beneficia de ceea ce se numeste Grantul pentru Sprijinirea Familiei. Acest grant este disponibil studentior care aplica la programe de masterat full-time care vor sa aiba familia alaturi, sau sotilor studentilor deja inscrisi.
QS impreuna cu scolile participante la World MBA Tour ofera burse in valoare de 1,6 milioane de dolari. Doar participantii la targul World MBA Tour pot aplica pentru Bursele QS, astfel ca profesionistii interesati pot profita de ocazie participand la evenimentul organizat pe 28 octombrie la Bucuresti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu