23 februarie 2011

Turneul de prezentare a cartii "De ce m-am intors in Romania" face valuri la Constanta


Sâmbǎtǎ 26 februarie la Constanţa are loc urmǎtoarea sesiune de autografe şi degustare de vin din cadrul turneului de prezentare a cǎrţii „De ce m-am întors în România” apărută la editura Polirom.

Începând cu orele 17:00 Sandra Pralong şi Mike Costache vor fi gazdele participanţilor în cadrul unui eveniment ce va avea loc în magazinul Diverta din City Park Mall. Turneul este organizat de Diverta, Fundaţia Blue Heron România, Liga Studenţilor Români din Străinătate şi organizaţia „Noii Paşoptişti” în scop umanitar – strângerea de fonduri pentru programul de burse universitare oferit de Fundaţia Blue Heron România copiilor din centrele de plasament.

Într-o lume în care aspiraţiile se împlinesc mai bine peste hotare, în care visele sunt mai realizabile departe de casă, există oameni care aleg să revină, oameni pentru care speranţa renaşte acasă. „De ce m-am întors în România” este o colecţie de eseuri ce înfăţişează poveştile a 39 de români care au ales să revină în România după ani petrecuţi în străinătate. Cartea vorbeste despre motivele care au stat la baza deciziei acestora de a îşi construi un viitor în România. Printre personajele care îşi împărtăşesc povestea în volum se numără Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României, Sandra Pralong, Neagu Djuvara, Dan Chişu, Alexandru Bălăşescu, Gheorghe Zamfir, Mihaela Mihai, Mariana Nicolesco, Radu Gabrea şi alţii.
Participanţii la eveniment vor avea ocazia să pună întrebări co-autorilor şi să deguste vinurile speciale oferite de Senator Wine, sponsorul principal al evenimentului.

Turneul de ‚book signing’ va continua pe 5 martie la Iaşi (Iulius Mall); 12 martie la Braşov (Diverta Star); 19 martie la Timişoara (Eugen Barbu Mall); 26 martie la Piteşti (EuroMall); şi se va încheia pe 9 aprilie la Bucureşti în cadrul magazinului Diverta din Băneasa Shopping City.

Aşadar, sâmbǎtǎ 26 februarie, începând cu ora 17:00, Sandra Pralong şi Mike Costache vǎ aşteaptǎ în magazinul Diverta din City Park Mall (Constanţa) pentru a dezbate motivele care au stat la baza întoarcerii lor în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu