16 martie 2011

Startup Fest - tips&tricks pentru o cariera antreprenoriala

Daca te gandesti sa devii antreprenor, LSRS iti recomanda sa participi la Startup Fest, un eveniment la care ai ocazia sa ii asculti si sa discuti cu Doug Richard si Marius Ghenea - o intalnire care sigur te va inspira!

Fundatia Post-Privatizare te invita sa iei parte la un eveniment de instruire antreprenoriala universitara, Startup Fest, ce va avea loc in data de 22 martie 2011, la Hotel Intercontinental, Sala Ronda, incepand cu ora 16:30. Acest eveniment se va desfasura sub umbrela School for Startups Romania.

Startup Fest este gandit ca doua sesiuni interactive despre antreprenoriat care vor avea loc in Bucuresti, pe 22 martie si Cluj-Napoca pe 14 octombrie si care iti ofera o experienta unica: aceea de a-i asculta pe Marius Ghenea si Doug Richard intr-un mini-maraton despre avantajele si dezavantajele muncii pe cont propriu, despre cum sa-ti transformi ideile in afaceri profitabile sau ce pasi trebuie sa urmezi pentru a-ti construi o cariera antreprenoriala.

Prelegerea va dura 3 ore si va fi sustinuta in fata unui public de aproximativ 250 de participanti care vor avea acces la experienta celor doi invitati si vor face o incursiune prin regulile de business generale care stau la baza intemeierii unei afaceri proprii incununate de succes.

Participarea este gratuita, in limita locurilor disponibile, prin completarea formularului de inscriere disponibil pe http://startupfest.ro/inscriere/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu