28 martie 2011

Tinerii români din Barcelona se întâlnesc cu liderii de afaceri locali

Conferința, al cărei slogan este «Leadership – o condiție a succesului!», va reuni studenți și tineri absolvenți români, profesori români și internaționali și membri de marcă ai comunității de afaceri catalane.

Evenimentul va avea loc la Barcelona, pe 5 aprilie, 2011, la Centrul Internațional de Afaceri GILD, începând cu orele 19:00. Organizat de Liga Studenților Români din Străinătate, evenimentul își propune să sprijine colaborarea dintre tinerii români și companiile din Catalunya.

În introducere, Javier Garcia Ibañez va face o prezentare a relațiilor româno-spaniole. Avocat din 1982, membru al Grupului Internațional Fiscal cu o vastă experiență în spațiul corporativ internațional, profesor colaborator în drept fiscal la nivel de master, Javier Garcia Ibañez este actualmente Partener DEYFIN Fiscal – Director al Departamentului Financial & International.

Toni Mascaró, expert în marketing și comunicare, va împărtăși participanților idei care ajută la atingerea potențialului maxim într-o afacere online. Antreprenor, specialist în consultanță și dezvoltare de proiecte, Toni Mascaró a colaborat, în cei peste 15 ani de experiență, cu numeroase universități, organizații, companii multinaționale și instituții guvernamentale.

Evenimentul include și o sesiune de coaching prezentată de Miriam Fisas, profesor de Coaching & Mentoring și Organizational Behaviour la nivel de MBA. Licențiată de Federatia Internațională de Coaching (IFC), Miriam este o foarte apreciată specialistă în leadership si dezvoltare personală.

Seara se va încheia cu o degustare de aperitive românești însoțite de șampanie. Printre invitați se numără directori executivi, reprezentanți ai Consulatului General al României la Barcelona, reprezentanți ai unor cunoscute organizații de antreprenori din Barcelona, și reprezentanți români ai mediului academic.

Organizarea evenimentului beneficiază de sprijinul: Deyfin Business Consulting, GILD, eMascaró, Opus5, Adminex, România din Diaspora, Rețeaua Literară, Miriam Fisas.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu