6 aprilie 2011

Îţi doreşti o carieră în media? Soluţia ţi-o dăm noi : INTACT MEDIA GROUP

Aplică la INTACT MEDIA GROUP Case Study Challenge şi poti ajunge mai departe în procesul de selecţie pentru programul de Management Trainee.

Programul de Management Trainee a fost creat pentru a oferi tinerilor profesionişti oportunitatea de a-şi scrie propriul capitol în povestea de succes a grupului INTACT. Programul îţi oferă şansa unică de a dobândi aptitudini şi cunoştinte specifice domeniului mass-media şi te pregăteşte pentru o carieră managerială de lungă durată în cadrul grupului.

Competiţia va avea loc în cadrul evenimentului Angajatori de Top , sâmbătă , între orele 10.30 şi 15.00, la Sală Palatului, etaj 2.

Eşti liderul pe care îl caută INTACT Media Group? Dovedeşte-o! Pune la bătaie creativitatea, spiritul de echipă, inovaţia şi abilităţile tale de întreprinzător într-un studiu de caz. Demonstrează că ai soluţii pentru situaţii de business din domeniul mass-media; vei primi suport şi feedback din partea profesioniştilor!

Ce condiţii trebuie să îndeplinească candidatul ideal?

Tânăr cu iniţiativă, cu o atitudine optimistă, entuziast, flexibil, creativ.

Capabil să ofere viziune. Onest şi de încredere. Pasionat şi mândru de realizările sale.

Absolvent studii masterale cu rezultate academice bune (Studii economice - preferabil Administrarea Afacerilor);

Preferabil cu expunere internaţională sau activităţi extracurriculare (studii în străinătate, implicare în activităţi de voluntariat sau participare la sesiuni şi workshop-uri de business development);

Minim 1 an experienţă profesională;

Foarte bune cunoştinţe operare PC (Ms Office);

Limbă engleză fluent.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu