20 mai 2011

Hai acasă! Oportunităţile de carieră sunt aproape de tine!

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) aduce oportunităţile de carieră mai aproape de tinerii români de pretutindeni. Astfel, la început de vară, LSRS invită studenţii români să aplice la Business Consulting Case Study Event şi Go4Media.

Go4Media: Marţi 21 iunie la „Bucharest Hubb” va avea loc prima ediţie a proiectului Go4Media, în cadrul căruia tinerii interesaţi să îşi dezvolte o carieră în domeniul media / comunicare, se vor întâlni faţă în faţă cu reprezentanţi ai companiilor de top din domeniu. Aplicaţiile pentru eveniment sunt deschise în perioada 15 mai – 20 iunie. Cei interesaţi trebuie să trimită în această perioadă CV-ul şi scrisoarea lor de motivaţie la adresa [email protected] . Află mai multe pe site-ul evenimentului http://go4media.lsrs.ro !

Business Consulting Case Study Event: Ajuns la cea de a doua ediţie, proiectul „Business Consulting Case Study Event” îşi propune să faciliteze accesul la piaţa muncii din România a studenţilor şi absolvenţilor interesaţi de o carieră în consultanţă / management strategic. Pentru a putea participa la acest eveniment, cei interesaţi trebuie să trimită, în perioada 20 mai – 20 iunie, CV-ul şi scrisoarea lor de motivaţie la adresa [email protected] . Află mai multe pe site-ul evenimentului http://bccse.lsrs.ro !

Dezvoltare profesională în România. Atât Go4Media, cât şi Business Consulting Case Study Event, sunt proiecte ale Ligii Studenţilor Români din Străinătate ce reprezintă un pas în lupta împotriva fenomenului de „brain drain” facilitând integrarea studenţilor şi absolvenţilor români pe piaţa muncii din România. Astfel, LSRS demonstrează încă o dată că există posibilitatea dezvoltării unei cariere de succes şi în România şi evidenţiază oportunităţile existente pe piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu