8 mai 2011

LSRS in presa aprilie 2011



În luna aprilie, Liga Studenţilor Români din Străinătate a înregistrat 70 de apariţii în presa din România. Astfel, ne-am bucurat de 4 apariţii televizate, 4 apariţii la radio, 3 apariţii în presa scrisă şi 59 de apariţii în presa online.



Deşi luna aprilie a fost luna sărbătorilor pascale, studenţii români de peste hotare nu au fost în vacanţă ci au organizat evenimente în ţară, dar şi în toate colţurile lumii. Astfel, am început luna cu evenimentul « Leadership – o condiţie a succesului”, organizat de filiala LSRS din Spania, am continuat cu sesiunile de mentoring din cadrul « La poveşti cu români de elită », sesiuni în cadrul cărora am stat de vorbă cu Mike Costache, Vlad Stan, Niels Schnecker şi Radu Oprea, şi am încheiat prin sărbătorirea Paştelui în toate colţurile lumii, prin reţeaua noastră de filiale.

Luna mai se anunţă o lună şi mai plină pentru Liga Studenţilor Români din Străinătate. Rămâneţi aproape pentru a vedea proiectele şi evenimentele pe care vi le-am pregătit şi la care vă invităm să ne fiţi alături.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu