22 iunie 2011

Aplică acum la Şcoala de Vară FORCE 2011

FORCE - Fellowship for Opportunity, Responsibility and Chance for Education, invită elevii de liceu din întreaga ţară să aplice la cea de a treia ediţie a Şcolii de Vară FORCE, ce se va desfăşura în perioada 4-14 August 2011!


Timp de 10 zile, 20 de elevi vor avea parte de un program de educaţie non-formală de calitate, într-un mediu interactiv, antrenant, presărat cu activităţi sportive, excursii şi jocuri de team-building, menite să dezvolte spiritul creativ, ideea de echipă şi metodologiile educaţionale complementare. Trainingurile FORCE vor fi susţinute de profesionişti cu o vastă experienţă în domeniu. Printre temele abordate se număra: consiliere personală şi profesională, orientarea în carieră, vorbirea în public, branding personal, managementul proiectelor şi al timpului, tehinici de vânzări şi multe altele. Pe lângă acestea, organizatorii au pregătit nenumărate surprize ce vor aduce energie, entuziasm şi zâmbetul pe buze tuturor participanţilor.

Aplicaţiile pentru Şcoala de Vară FORCE se fac pe bază de formular, pe site-ul oficial al programului www.force.ro, până pe data de 1 Iulie 2011.

Perioada de desfăşurare: 4 - 14 August 2011

Deadline pentru înscriere: 1 Iulie 2011

Web Site: www.force.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu