20 octombrie 2011

Caravana LSRS online



Vrei sa studiezi in strainatate si nu stii de unde sa incepi? Acum Caravana LSRS iti vine in ajutor indiferent unde te afli!

Din aceasta toamna vom adauga proiectului o prima sesiune online, sesiune ce va consta intr-un colaj de intrebari si raspunsuri pe pagina Facebook a fiecarei Filiale LSRS. Noua structura va facilita accesul rapid la cat mai multi tineri din diverse parti ale Romaniei, dar nu numai, cat si participarea lor activa prin adresarea tuturor intrebarilor pe care le au in ce priveste studiul in strainatate si intocmirea aplicatiilor la universitatile de peste hotare.

Primele seminarii "Caravana LSRS online" se vor desfasura dupa cum urmeaza:
Pentru a participa la seminarii, te rugam sa completezi formularul de inscriere pe care il gasesti la urmatorul link: https://docs.google.com/a/lsrs.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dGVwOGd3ZmxmN3hhUDBpRDJaMzVPYUE6MQ&ndplr=1 si pregateste-ti lista de intrebari.

Caravana LSRS are ca scop informarea tinerilor dornici de o pregatire superioara peste hotare despre studiile in strainatate si prezentarea noilor criterii de admitere la marile universitati de prestigiu, a conditiilor de trai si viata studenteasca din afara tarii.

Te asteptam la seminarii!

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu