30 noiembrie 2011

Reprezinta-ti generatia: Numara-te printre Primii 20 de tineri de douazeci de ani care au ceva de spus!

Te-ai nascut in 1991? Tastatura ti-a crescut in prelungirea degetelor? Esti activ pe facebook, twitter sau ai propriul tau blog? Nu te poti abtine sa-ti spui parerea online si cu un singur post reusesti sa generezi dezbateri aprinse si pareri pertinente? Inscrie-te in cursa pentru Primii 20 si intra in elita tinerei generatii!
De ce?
• Personal Branding
• Purtator de cuvant al generatiei tale
• Trei internshipuri
• Invitatii VIP la evenimente
• Invitatii in culisele celor mai bune productii TV/radio din Romania
• Interactiune cu profesionistii celui mai mare trust media din Romania
Cum?
• Inscrie-te pe site-ul Primi20.ro!
• Creaza buzz in jurul unuia dintre brandurile/vedetele/productiile tale preferate Intact Media Group asa cum stii tu mai bine! Scrie pe toti peretii virtuali Elita, Frate!, @Elita, Frate, #ElitaFrate! Iar apoi spune-ne si noua!

Fie ca ai o idee de start-up sau ai nevoie de ajutor pentru a-ti promova proiectul/site-ul/blog-ul sau brandul personal, cu 20 de ani de experienta, noi iti oferim awareness-ul si know-how-ul de care ai nevoie! Prin platforma integrata de comunicare, Intact Media Group te poate ajuta sa dai contur ideii tale, sa ii creezi o identitate in online sa o promovezi astfel incat sa ajunga una din cele mai cunoscute initiative venite din partea tinerei generatii. Mai mult, te vom ajuta si pe partea manageriala, oferindu-ti consultanta de care ai nevoie la inceput de drum prin facilitarea unei intalniri cu echipa de management Intact.



Daca nu ai inca o idee de start-up, mai ai timp sa te gandesti. De esti fan Top Gear, Radio Zu sau Antena 3, noi te ducem in culisele productiilor tale preferate! Vrei sa stai de vorba cu producatorii X Factor sau sa vezi cum arata redactia celor de la GSP? Esti jurnalist la inceput de drum si vrei sa ne cunosti colegii de la Jurnalul National sau vrei sa afli mai multe despre cum poti lua un interviu unei vedete, la Antena 2 sau Euforia? Noi iti vom arata cum!
Iar acesta va fi doar inceputul!

Ai 20 de ani? Atunci ai doar 20 de zile sa intri in primii 20! Elita, frate!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu