29 mai 2012

Experimenteaza Fericirea



Pe 16 iunie are loc in Bucuresti prima editie a evenimentului Experimenteaza FERICIREA!

Experimenteaza FERICIREA! isi propune sa ajute participantii sa intelega ce este fericirea, sa descopere cum arata fericirea lor, sa-si creeze un plan personal de actiune pentru aducerea fericirii in viata lor, dar mai ales, insusirea acestui sentiment intr-o stare naturala de entuziasm, pasiune, energie si truimf.
1 zi, 5 sesiuni, 7 invitati, 70 de participanti
-       pannel Povesti despre FERICIRE (Gigi Ghinea, Andrei Rosu, Andreea Voroneanu, Liviu Plesoianu),
-       atelier creativ (Vision Board), Tu cum iti vezi FERICIREA? (Andreea Voroneanu),
-       funshop, Viata ca un dans: JOCUL (Andreea Voroneanu, Irina Negrila si Cristina Lilienfeld),
-       workshop, LIFE-BREAK: 21 de zile pana la... Fericire. FERICIREA ta! (Liviu Plesoianu),
-       documentar de lung metraj, HAPPY Movie (Malina Iordache)

Invitatii evenimentului sunt din zona de coaching, training, psihologie, project management si, nu in ultimul rand, coregrafie. Intr-o singura zi vor impartasi povesti inspirationale despre fercire, despre schimbari personale, despre momente marcante care duc catre directii si perspective noi, despre trairea costienta sau bucuria si emotia fiecarei zile. „Pentru mine fericirea este atunci cand ma aflu in contextul pe care mi l-am dorit si pentru care am actionat. Sunt fericit in fiecare zi, iar secretul este sa nu-mi conditionez fericirea de lucruri aflate in afara controlului meu.
Diferenta dintre cei care sunt fericiti si cei care nu este data de un amanunt foarte mic si aparent neinsemnat: perseverenta de a actiona in directia dorita” spune Andrei Rosu, invitat in pannel-ul Povesti despre fericire!

De asemenea, invitatii vor pune la dispozitie mai multe instrumente prin care participantii isi vor contura dorintele si pasiunle si vor invata cum sa le materializeze. Vor porni printr-o calatorie inspirationala pe 5 continente in cautarea secretului fericirii si vor intra in provocarea de a-si descoperi propria fericire in 21 de zile.

 Experimenteaza FERICIREA! reuneste oameni cu pasiuni si interese comune, cu dorinta de redescoperire si dezvoltare personala, deschisi si curiosi sa reflecteze la experienta altor persoane.
Vrem ca la final de zi, participantii sa plece plini de energie, incredere, creativitate, dornici de schimbare si tot mai aproape de pasiunile lor. Sa intampine fiecare zi cu emotie, sa fie mai prezenti si activi in viata lor, sa accepte provocarile fiecarei zile, si mai ales, sa se simta liberi in a-si manifesta autenticitatea. spune Oana Badea, fondator Excelez.

Lista completa cu invitatii evenimentului, programul, agenda sau detaliile de participare, sunt disponibile pe site-ul www.excelez.ro
Pe 16 iunie Experimenteaza FERICIREA! isi deschide portile la prima editie la Orange concept store.
Parteneri eveniment: Orange concept store, Experimentalbar
Parteneri media: 9am, BestJobs, MindBodySpirit, TraiesteZambind.ro, EvenimenteStudentesti.ro, LSRS, ASER, VIP, AIESEC, EESTEC, Raluk.ro, Curtea Veche.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu