7 octombrie 2012

Career Leader - Ediţia a doua


Oportunităţi de carieră pentru tineri la cea de a doua ediţie Career Leader

27 septembrie. În această toamnă Fundaţia Româno-Americană găzduieşte cea de a doua ediţie Career Leader, proiect marca Akcees ce reprezintă o punte de legătură între tinerii foarte bine pregătiţi şi companiile de top din diferite domenii. Şi de această dată, echipa Akcees le-a pregătit participanţilor sesiuni de training oferite de specialişti în domeniu, workshop-uri interactive şi stagii de practică. Persoanele care doresc să participe la eveniment se pot înscrie gratuit pe site-ul programului www.akcees.ro/career
Career Leader oferă tinerilor şansa de a lucra alături de specialişti şi de a acumula experienţă de calitate, iar fiecare zi de eveniment deschide perspective profesionale într-un domeniu diferit. Dacă la prima ediţie a evenimentului au fost abordate trei domenii şi au fost selectaţi 70 de participanţi din peste 250 de aplicaţii, de această dată doritorii pot alege să participe în una dintre cele patru zile: consultanţă, marketing, IT sau banking.
În fiecare zi de eveniment, participanţii vor afla mai multe despre oportunităţile de carieră existente în domeniu, vor participa la un training de specialitate şi vor rezolva un studiu de caz, având şansa ca la final să se numere printre câştigătorii stagiilor de practică şi premiilor oferite de către companii.
Consultanţi pentru o zi. Cea de a doua ediţie Career Leader debutează luni, 22 octombrie, cu ziua dedicată consultanţei. Tinerii interesaţi de o carieră în acest domeniu vor avea şansa de a lucra alături de profesionişti de top din cadrul Contrast Management Consulting, Controller Institut şi Colliers International.
Specialişti în marketing. Evenimentul continuă marţi, 23 octombrie, zi în care finaliştii vor învăţa cum îşi pot construi o carieră de succes în marketing. Paşii le vor fi ghidaţi pe parcursul întregii zile de reprezentanţii companiei L’Oreal.
Noi orizonturi în IT. Ziua de miercuri, 24 octombrie, este dedicată tehnologiei informaţiei. Tinerii pasionaţi de tehnologie sunt invitaţi să aplice pentru a participa la eveniment, unde vor rezolva un studiu de caz complex alături de specialiştii Microsoft.
Perspective în banking. Career Leader se încheie joi, 25 octombrie, cu ziua dedicată domeniului financiar-bancar. Profesioniştii BRD Groupe Société Générale vor lucra împreună cu participanţii la eveniment şi le vor arăta acestora ce presupune activitatea în domeniu.
„Ne bucurăm să avem alături de noi angajatori importanţi din România, companii sustenabile ce recrutează tineri talentaţi. Succesul acestui proiect ajuns deja la cea de a doua ediţie arată faptul că există oportunităţi profesionale în România şi îi invităm pe tineri să profite de această şansă şi să aplice pentru a se număra printre participanţi.”, a declarat Irina Scarlat, Vice-Preşedinte Executiv şi Co-Fondator Akcees.
Cea de a doua ediţie Career Leader se adresează tinerilor motivați care își doresc să acumuleze experienţă profesională de calitate în cadrul unor companii de renume. Participarea la eveniment este gratuită şi se realizează în baza completării formularului de aplicaţie disponibile pe site-ul programului http://akcees.ro/career. Aplicaţiile sunt deschise până duminică, 14 octombrie, iar selecţia este realizată dintr-un juriu format din specialişti în resurse umane. Rezultatele finale vor fi comunicate marţi, 16 octombrie.
Un eveniment recomandat de IQAds Kadett.
Career Leader este un eveniment organizat cu sprijinul Contrast Management Consulting, Controller Institut, Colliers International, L’Oreal, Microsoft, BRD Groupe Société Générale şi Romanian American Foundation.
Mediatizarea proiectului este asigurată de The Money Channel, Digi TV, Business Woman, România Liberă, Agora, Zile şi Nopţi, Business Review, E-Finance, Wall Street, Cariere Online, IQAds, Ejobs, BusinessLive.ro, Startups.ro, România Pozitivă, Edu-Tim, Studenţie.ro, Evenimente Studenţeşti, Hipo, Business-Edu.ro, Ştiri ONG, Studentul.Info, Online Student, Academic Link, Bancherul.ro, SMARTfinancial.ro.
Susţinem şi ne susţin: Senatul Studenţilor ASE Bucureşti, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), Edmundo, Clubul Liderii Mileniului Trei, Business Club, AIESEC România, Advice, Voluntari pentru Idei şi Proiecte (VIP), Business Organization for Students (BOS), ASCIG, Asociaţia Studenţilor din Universitatea Bucureşti (ASUB), Asociaţia Europeană a Studenţilor la Drept (ELSA) , Inspire Business, VWI Estiem.
Pentru mai multe informaţii
Giorgiana Ene | Vice-Președinte Marketing | [email protected] | 0721 11 88 99

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu