3 octombrie 2012

Romeo si Julieta la Mizil

Liceul Teoretic “Grigore Tocilescu” organizează a-VI-a ediție a Festivalului Internațional de Poezie și Epigrame intitulat “Romeo și Julieta la Mizil” 

Concursul se adresează tinerilor români de orice vârstă, peste 14 ani, de pretutindeni şi are câteva reguli simple: 
  • Trebuie să trimiteți cel mult 4 poezii sau epigrame, creație proprie, până la data de 30.12.2012. 
  • Una dintre epigrame trebuie să aiba ca temă “Mizilul”. 
  • Toți participanții primesc diplome de participare. 
  • Jurizarea se va desfășura în ianuarie 2013 iar premierea va avea loc pe 30.01.2013, in Sala de Festivități a Liceului „Grigore Tocilescu”, la Mizil. Juriul este format din somități ce fac parte din domeniului epigramelor, scriitori și critici literari, dintre care ii menționăm pe Daniel Cristea Enache, scriitorul Corneliu Berbente, scriitorul Corneliu Leu, poetul si jurnalistul George Stanca, George Corbu -scriitor, președintele Uniunii Epigramistilor din România. 

Partener mass media al festivalului este Radio Romania Actualitati. 

Premiile acordate sunt în valoare de 4000 RON, marele premiu constând în 2000 RON, cel de-al doilea -1200 RON iar cel de-al treilea- 800 RON. 

Pe www.romeojulietalamizil.ro sunt detaliile despre festival. 

Dacă eşti interesat, înscrie-te pe www.romeojulietalamizil.ro sau prin poștă, pe adresa liceului (prof. Badicioiu Laurentiu, str. N.Bălcescu, nr.131, Mizil, Prahova, cod 105800, cu mențiunea: pentru „Romeo și Julieta la Mizil”, ed. A- V-a.). 

Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu