21 noiembrie 2012

LSRS confirmă: oricine poate vorbi în public


Şase dintre voluntarii LSRS au finalizat astăzi cursurile de vorbit în public susţinute de către Ionuţ Rusu de la Asociaţia opvp. (oricine poate vorbi în public).

Cursurile fac parte din strategia de pregătire a voluntarilor LSRS şi au fost defăşurate în cadrul unui protocol de parteneriat cu Asociaţia opvp. din Râmnicu Vâlcea ce se va desfăşura pe o perioadă de un an. De asemenea, protocolul presupune sprijin între asociaţii în organizarea evenimentelor ce susţin dezvoltarea personală a tinerilor de liceu din Râmnicu Vâlcea şi Bucureşti.

Cursul a reprezentat o oportunitate să schimbăm idei şi să învăţăm să le punem pe ale noastre în valoare. Iată unul dintre discursurile prezentate, care ne-a atras atenţia: http://www.ted.com/talks/steve_keil_a_manifesto_for_play_for_bulgaria_and_beyond.html

„Cu exercițiu, perseverență și având în minte noțiunile fundamentale pe care trainer-ul nostru ni le-a explicat, mi-am dat seama că vorbitul în public e un obiectiv mai ușor de realizat decât aș fi sperat. Oricine poate vorbi în public! Aceasta este concluzia pe care am desprins-o după fiecare sesiune. Cu energie și răbdare, Ionuț a fost mereu acolo pentru a-mi demonstra cu argumente că da, se poate!” (MM – cursant opvp și voluntar LSRS)

opvp. este o asociaţie non-profit, înfiinţată în Râmnicu Vâlcea în 2011, ce încurajează dezvoltarea personală a tinerilor prin susţinerea de activităţi de vorbit în public şi dezvoltare emoţională.

Persoană de contact:

Ionuţ Rusu – Coordonator opvp.

[email protected]

www.facebook.com/opvp.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu