17 iulie 2013

Xerox recrutează vorbitori de engleză și germană



Cu vânzări ce se apropie de 23 de miliare de dolari, Xerox este una dintre firmele de top în domeniul afacerilor și al management-ului documentelor. Serviciile, expertiza și tehnologiile de care dispune oferă clienților – de la firme mici la întreprinderi globale – posibilitatea de a-și ușura munca în așa fel încât să opereze într-un mod mult mai eficient și să se bazeze pe ceea ce contează cu adevărat: afacerile în sine.

Cu sediul în Norwalk, Connecticut, Xerox oferă servicii de outsourcing IT și business, incluzând procesare de date, soluții de asistență medicală, managment-ul resurselor umane, suport financiar, soluții de transport și management-ul relației cu clienții. Aceste servicii se adresează atât clienților privați/comerciali, cât și organizațiilor guvernamentale din întreaga lume. Compania oferă de asemenea servicii și software de ultimă generație. Totodată, Xerox se ocupă și de furnizare de documente și soluții pentru comunicare grafică și imprimare profesională pentru orice nivel de business. Cei 140.000 de angajați ai Xerox se află în slujba clineților din peste 160 de țări.
Pentru mai multe informații și oferte de muncă, vizitați www.xerox.ro sau http://neroxservices.jobs/. Mai multe informații sunt disponbile și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/XeroxRomania.

Xerox recrutează vorbitori de engleză și germană pentru o serie de proiecte noi în București.
Principalele cerințe sunt:
- Suport de calitate clienților Xerox
- Identificarea problemelor și găsirea unor soluții
- Dezvoltarea și menținerea cunoștințelor despre produse, firmă și abilitățile profesionale prin participarea la cursuri de perfecționare
- Participarea activă la acțiuni preventive de protejare și suport al clientului prin documentarea asupra problemelor comune apărute în cadrul companiilor partenere.
- Împărtășirea informațiilor necesare pentru ca echipa de proiect să aibă succes.
- Flexibilitate. Turele se încadrează în intervalul orar 7-20, de luni până vineri și la cerere la sfârșit de săptămână
Cei interesați pot aplica online în limba engleză direct la adresa de e-mail: [email protected] cu specificația “SDS application” în titlu. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu