26 decembrie 2009

11 zile pana la Gala LSRS! Tu esti pregatit?

Dragii nostri,

Sperăm ca aţi avut parte de un Crăciun frumos alături de cei dragi şi că păstraţi încă în suflet atmosfera Crăciunului:).
Nu mai e mult şi în curând vom păşi în 2010. Şi pentru că fiecare sfârşit de an nu reprezintă decât un bun prilej pentru a construi planuri şi a stabili obiective pentru ceea ce urmează, vom proceda şi noi întocmai.
Pentru LSRS 2010 debutează cu un eveniment cu totul deosebit pentru întreaga organizaţie.
Pe data de 6 ianuarie, la Hotel Marriot din Bucureşti, va avea loc Gala LSRS, ce urmăreşte promovarea excelenței academice și consolidării comunităţii studenților români din străinătate. Totodată, aceasta va fi dublată de marcarea unui an de existenţă a Ligii.
Gala va fi constituita din 3 momente importante:

Adunarea Generala a LSRS, ca va reuni toţi membrii LSRS.
Veţi avea astfel ocazia să îi cunoaşteţi pe cei care sunt mereu dispuşi şi încântaţi să vă ajute în diverse chestiuni legate de oportunitatea de a studia în universităţile din străinătate. Mai mult, tot atunci veţi putea afla câştigătorul concursului Ambasada Anului, pe care voi l-aţi votat pe forum LSRS, secţiunea Sondaje.
În plus, vei avea ocazia să afli care sunt planuri pentru 2010 pe care noi le avem în pregătire şi vei avea ocazia unică de a previzualiza noul website LSRS.

Gala Studenţilor Români din Străinătate, moment dedicat discursurilor invitaţilor speciali şi decernării Premiilor pentru excelenţă academică în străinătate.
Dacă vrei să te înscrii, tot ce trebuie să faci este să ne trimiţi CV-ul tău împreună cu alte rezultate relevante pe adresa [email protected], până la 1 ianuarie 2010.
Am pregătit pentru tine 3 categorii de premii:
- Studentul Anului în Europa
- Studentul Anului în America de Nord
- Marele Premiu – Cel Mai Bun Student Român din Străinătate.

Recepţia LSRS, o ocazie perfectă pentru networking şi socializare.

Totul sună foarte interesant. aşa-i? Atunci, tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul disponibil pe http://gala.lsrs.ro/ şi să îţi rezervi locul la Gală!


Te aşteptăm alături de noi:).

Echipa LSRS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu