29 decembrie 2009

Hai sa iti spunem o ghicitoare:)

Dragii nostri,

Ne gandeam ca acum, la final de an, sa ne invioram si mai mult si sa fim voiosi. Asa ca transmitem buna dispozitie si blogului nostru si acestei postari:). Ce spuneti? Va alaturatijocului nostru:D? Va promitem ca va veti distra si veti afla si lucruri faine si interesante.
Ne gandeam ca acest post sa nu fie ca cele de pana acum, astfel ca ne-am gandit sa il dam o alura ludica:). Il deghizam:).
Si sa ii dam drumul!

Prima ghicitoare: Nu mai e mult pana cand, in straie de sarbatoare, va deschide usa hotelului Marriot si va va pofti la un mare eveniment. (Din spatele acestui ecran , cineva va sopteste ca va veni pe 6 ianuarie). Cine e?

Exact !! Gala LSRS

A doua ghicitoare: Ai votat si ai sperat din suflet ca ea va iesi invingatoare. De ce? Ca iti place de echipa care se afla acolo, de oameni faini si frumosi care o formeaza si care ti-au sarit in ajutor de fiecare data cand ai avut nevoie?

Cine sa fie, cine sa fie ? Cine altcineva decat Ambasada desemnata castigatoare ca Ambasada Anului:).

Si cea de-a treia: Oameni studiosi, care exceleaza in ceea ce fac si ale caror eforturi sunt mereu apreciate si a caror dedicatie pentru cunostiinta nu are limita?
Cu siguranta. Sunt castigatorii celor trei categorii ale Premiilor LSRS pentru excelenta academica.


Si daca v-am atatat curiozitatea si vreti sa aflati mai multe despre evenimentul Galei LSRS, puteti sa vedeti aici si alte surse de ghicitori:) http://gala.lsrs.ro/.

Va asteptam cu drag,

Echipa LSRS

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu