28 februarie 2010

Ciripit de primavara in filialele LSRS

Salutare dragii nostri,

Nu ne mai despart decat cateva ore, le putem numara pe degete, de prima zi de primavara. Chiar daca nu se simte in toate colturile lunii, ziua de 1 martie are cu siguranta pentru fiecare dintre noi un efect psihologic profund.
Si cum inceputurile trebuiesc sarbatorite, doua dintre filialele LSRS s-au decis sa organizeze evenimente speciale dedicate zilei de 1 martie.

In Norvegia, lansarea oficiala a filialei Ligii va fi urmata de o expozitie de martisoare. Evenimentul va avea loc la BI Norwegian School of Management, pe data de 1 Martie incepand cu orele 15:00 (ora Norvegiei).Dintre momentele cele mai importante se numara introducerea Ligii si a planurilor de viitor ale filialei, precum si discursuri apartinand Coordonatorului LSRS Norvegia, Bogdan Cretu, Ambasadorului Romaniei in Norvegia, E.S. dr. Cristian Istrate, precum si a unor figuri academice.
Acest eveniment va fi urmat a doua zi de o expozitie de martisoare, la sediul Ambasadei Romaniei din Oslo, incepand cu orele 17:30( ora Norvegiei). Cei prezenti vor putea admira nu doar martisoare comerciale, ci si o serie de martisoare, desene si felicitari facute de elevii scolii generale nr. 3 "Mihail Sadoveanu" din Falticeni. Totul va fi asezonat cu prezentarea unui clip despre Traditia Martisorului, care ii va introduce pe cei mai putin familiari cu aceasta traditie in specificul culturii romanesti.

Un alt eveniment dedicat primaverii este realizat de membrii Ligii Studentilor Romani din Strainatate in filiala Danemarca.
Intitulat "E-Martie", evenimentul va avea loc sub forma unui concurs online, ce va tine timp de 7 zile, de pe 1 martie pana pe 8 martie, inclusiv, si in care participantii vor trebuie sa posteze declaratia lor dedicata primaverii pe wall paginii de Facebook a LSRS Danemarca.
Cea mai liked declaratie va fi recompensata , dupa jurizare, cu un premiu special,in data de 9 martie.
Asa ca va asteptam declaratiile pe wall :)!

Un 1 martie plin de soare si caldura oriunde v-ati afla:)!

Pe curand:)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu