2 martie 2010

Esti in cautarea masterului sau doctoratului de vis?Atunci vino la QS World Grad School Tour!

Dragii nostri,

Avem pentru voi, cei care sunteti in prezent in febra cautarilor pentru masterul sau doctoratul perfect, raspunsul potrivit.

Unde? Cand?

Pe data de 20 martie 2010, QS World Grad School Tour vine a doua oara in Romania pentru a prezenta ofertele programelor de master si doctorat din cadrul celor mai prestigioase universitati din lume. Targul, aflat la a zecea editie, va vizita in acest an 61 de orase din 37 de tari din intreaga lume.

Cine se va numara printre participanti?

In cadrul acestui targ, Fundatia Dinu Patriciu va fi prezenta cu programul de burse private „Orizonturi Deschise”, care ofera posibilitatea tinerilor din Romania de a urma programe de master sau doctorat, la universitati de prestigiu din lume.


Scoli si universitati precum George Washington University, Instituto de Empresa, Pepperdine University, EMLYON, NYU Tisch School of the Arts, Manchester Business School, Vienna University of Economics and Business si altele vor fi prezente pentru a cunoaste candidatii interesati de urmarea unor cursuri in cadrul unor universitati si scoli postuniversitare internationale.

Asadar, cand si unde?

Targul va avea loc la Hotel Intercontinental din capitala, intre orele 14:00 si 17:00.



Programul targului QS World Grad School Tour este:

13:00 la 14:00 – Seminar inainte de targ cu tema “Intelegerea procesului de aplicare” sustinut de responsabilii in admitere din cadrul universitatilor internationale de top
14:00: Deschiderea targului
14:00 la 15:00 – Seminar cu tema “Lumea vorbeste IELTS” sustinut de Consiliul Britanic
15:00 la 16:00 – Seminar cu tema “Oportunitati pentru Absolventii de Studii Superioare” sustinut de Comisia Romano-Americana Fulbright
17:00: Inchiderea targului

In plus...

Posibilii candidati isi vor maximiza sansele de a fi acceptati la institutii de prestigiu primind sfaturi de la reprezentantii unor institutii educationale de top la nivel mondial. De asemenea, participantii vor avea ocazia de a obtine informatii despre burse si finantari exclusive in valoare de pana la 400.000 $ oferite aplicantilor de catre institutiile participante. QS, cea mai importanta retea in domeniul educatiei si al organizarii de targuri de profil, ofera o bursa suplimentara de 10.000 de dolari, adresata tuturor celor care se inscriu.

De tinut minte:

Intrarea la QS World Grad School Tour precum si participarea la seminarii este gratuita. Pentru a va inregistra, accesati:

http://www.topuniversities.com/index.php?id=2180&eventid=724&partnerid=3156

Pentru mai multe informatii accesati www.topgradschool.com/scholarships


Fundatia Dinu Patriciu


Fundatia Dinu Patriciu este o organizatie neguvernamentala, care sprijina si promoveaza educatia, in toate formele sale, ajutand la formarea unor indivizi cu un pronuntat spirit de initiativa, cu o constiinta civica deosebita si un real simt al responsabilitatii. Fundatia isi propune astfel sa contribuie la transformarea societatii romanesti intr‑o societate de cetateni creativi si responsabili, care au capacitatea de a face propriile alegeri. De la infiintare, Fundatia dezvolta programe ample precum “Inventeaza-ti Viitorul!”, “Orizonturi Deschise”, “Professoria”, “Sponsorizeaza un copil”, “Educatia Merita”, “Gala Premiilor in Educatie” si isi propune sa continue sa contribuie la revitalizarea valorilor sistemului educational romanesc.

Pentru mai multe detalii privind programele dezvoltate de Fundatia Dinu Patriciu accesati www.fundatiadinupatriciu.ro.


Orizonturi Deschise este un program de burse private pentru acei tineri care au absolvit o facultate si care doresc sa urmeze cursuri de pregatire de master sau doctorat la cel mai inalt nivel, in cadrul universitatilor de prestigiu din afara tarii. Fundatia Dinu Patriciu acorda anual 100 de burse, in valoare individuala de 15.000 USD pe an, pe toata perioada programului de pregatire, conditia fiind ca bursierii sa isi mentina nivelul rezultatelor academice. Avand in vedere ca obiectivul Fundatiei Dinu Patriciu este acela de a contribui prin sustinerea tinerilor la cresterea nivelului de educatie si excelenta din societatea romaneasca, beneficiarii burselor Orizonturi Deschise se angajeaza sa se intoarca in tara dupa terminarea programului de master/doctorat pentru o durata de timp cel putin egala cu cea a formatiei urmate, in caz contrar urmand a returna contravaloarea bursei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu