3 martie 2010

Vrei sa fii consultant pentru o zi? Inscrie-te pentru Roland Berger Case Study Challenge

Dragii nostri,

Revenim cu noi informatii de interes pentru voi:

Ce?

Daca esti student in an terminal sau la Master, cea de-a cincea editie a Roland Berger Case Study Challenge reprezinta sansa ta de a deveni consultant pentru o zi!

Accepta provocarea si alatura-te altor studenti de exceptie pentru a-ti pune la incercare spiritul de echipa si abilitatile de lider in cadrul unui eveniment menit sa ofere participantilor o imagine clara asupra consultantei strategice.

De ce?

Ai putea fi chiar tu unul dintre studentii selectati sa traiasca experienta unei zile intense si palpitante ca membru al unei echipe de consultanti – doar cinci ore pentru a rezolva un studiu de caz real! La sfarsitul zilei de lucru, vei avea ocazia sa prezinti solutia in fata unui juriu compus din consultanti Roland Berger.

Mai mult decat atat...

Studentii care se vor remarca in cadrul evenimentului vor fi invitati sa se alature echipei Roland Berger Strategy Consultants pentru efectuarea unui stagiu de practica de doua luni in biroul din Bucuresti al companiei.

Cum procedezi?

Citeste mai multe informatii si completeaza formularul de inscriere pana la data de 21 martie; acestal poate fi descarcat de pe pagina dedicata evenimentului, http://challenge.rolandberger.ro.De asemenea, ne poti urmari pe Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati.

Nu uita!


Roland Berger Case Study Challenge va avea loc pe 27 martie. Noteaza-ti data in agenda!

Despre companie:

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2.000 de angajati si 36 de birouri in 25 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in 1992.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu