9 martie 2010

Nu lasa Romania sa isi piarda mintile!Sustine LSRS PRIN 2%!

Dragii nostri,

Incepem ziua de 9 martie cu o veste buna: Am lansat campania 2% si cu aceasta ocazie te invitam la "Nu lasa Romania sa isi piarda mintile".

Prin aceasta campanie, am dorim sa va invitam pe voi, cititorii nostri, sa ne sprijiniti in continuare eforturile organizatiei noastre si sa redirectionati doi la suta din veniturile voastre catre LSRS.
Daca tu, cel care citesti acest post, nu inregistrezi niciun venit, nu e nicio problema. Cu siguranta cunosti cel putin doua persoane care au venituri lunare si care pot face acest lucru.

De ce sa redirectionezi doi la suta catre noi?
Pentru ca intr-un singur an ti-am dovedit prin proiectele lansate atat in tara, cat si in tarile unde LSRS are filiale, potentialul nostru. Acum, in al doilea an de viata, avem nevoie si de sprijinul tau ca sa continuam sa crestem. Vino alaturi de noi in acest demers si ajutorul tau va fi returnat cu valoare adaugata in viitor!


Cum poti redirectiona 2% catre LSRS?

Simplu! Intra pe http://lsrs.ro/Campania_2_lasuta si descarca de la sectiunea Formulare, acela care se potriveste tipului de venit pe care il inregistrezi.
De asemenea, la aceasta pagina poti gasi si alte informatii utile despre campania 2% si importanta ei pentru Liga Studentilor Romani din Strainatate.


Multumim pentru efort!


Daca ti-a placut acest post/clip/informatie, da mai departe si prietenilor/colegilor/familiei tale!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu