30 august 2010

Romania is waiting for you

Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale lanseaza oficial prima brosura despre studiul in Romania, avand drept public tinta studentii internationali ce aleg sa isi urmeze studiile in Romania.

ANPCDEFP are astfel prima initiativa de acest gen, menita a promova Romania ca destinatie de studiu pentru studentii internationali. Brosura constituie un ghid ce ofera informatii complete cu privire la Romania. Astfel, prima parte a brosurii prezinta din punct de vedere istoric si geografic si ilustreaza principalele destinatii turistice din tara, aflate in patrimoniul UNESCO. De la mancare la obiceiuri si traditii specific romanesti, "Romania is waiting for you" reflecta astfel esenta spiritului national in cateva slide-uri.

Prezentarea continua prin emfazarea motivatiilor pentru a studia in Romania, a organizatiilor studentesti si a scolilor de vara desfasurata in tara, pentru a prezenta apoi 10 mari centre universitare: Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta, Craiova, Iasi, Sibiu, Targu Mures si Timisoara.

In incheiere sunt prezentate informatii utile despre viata de student in Romania, oportunitati de lucru, adresele de contact ale ambasadelor romane si un scurt dictionar englez - roman ce contine termeni uzuali. Ghidul studentului strain in Romania, "Romania is waiting for you" poate fi descarcat online accesand www.anpcdefp.ro/noutate.php?id=41.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu