20 octombrie 2010

Leadership Education

Fundatia LEADERS pregateste, atat pentru studentii, cat si pentru masteranzii din Bucuresti, cu varsta intre 18 si 25 de ani, noi traininguri in leadership si sesiuni cu lideri renumiti. Programul se va desfasura in incinta Academiei de Studii Economice, in perioada 2 – 30 noiembrie 2010. Inscrierile se realizeaza in perioada 1 – 25 octombrie online pe www.leadershipeducation.ro si sunt gratuite, limita participantilor fiind 100 de locuri.

Pe durata programului seminariile vor fi susţinute de traineri din cadrul Ascendis, fiind parcurse module precum: Bazele leadershipului, Comunicarea liderului, Inteligenta emotionala, Managementul timpului si Influenta. Speakeri renumiti ai mediului de business vor lua parte la acest program, lideri ai societatii actuale, gata sa preia cuvantul si sa revigoreze sistemul educational romanesc. Printre invitati se numară: Stephen van Groningen - Presedinte si CEO Raiffeisen Bank Romania, Adrian Olteanu - CEO Flanco si Mircea Tudor - Inventator si CEO MB Telecom.

Leadership Education este un proiect dezvoltat de Fundatia LEADERS, avand ca partener principal Raiffeisen Romania. Alaturi de ei sunt acum si alte organizaiti ce le-au urmat exemplul, parteneri educationali precum: Academia de Studii Economice din Bucureşti, compania de training si consultanta Ascendis, LSRS si Benq Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu