21 octombrie 2010

Romanian International University Fair 2010

RIUF (ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR) oferă tinerilor români ocazia de a se informa cu privire la studiile în străinătate și de a dialoga cu reprezentanții universităților internaționale prezente la Bucuresti pe 30-31 Octombrie la Sala Palatului si la Cluj pe 2 Noiembrie la Casa Studentilor.

Edițiile de toamnă a evenimentelor organizate de Grupul EDUCATIVA oferă tinerilor români acces la o varietate largă de programe de studii internaționale, materiale și servicii de consiliere educațională, burse private și guvernamentale, prezentări și seminarii interactive, cursuri de limbi străine și multe alte oportunități oferite de partenerii evenimentului.

„Evolutia din ultimii ani a numarului de candidati din Romania pentru locurile oferite de universitatile internationale a dus la o crestere semnificativa a concurentei si a selectivitatii universitatilor ce recruteaza din tara noastra. Am decis organizarea editiile de toamna ale RIUF intrucat respectarea termenelor limita stabilite de universitati este critica pentru maximizarea sanselor aplicantilor si pentru accesul la ofertele de burse ale universitatilor. Evenimentele din Bucuresti si Cluj ofera tinerilor din Romania acces in timp util la informatiile esentiale pentru compararea programelor academice si pentru construirea dosarelor de aplicatie pentru universitati din Statele Unite ale Americii, Marea Britanie, Franța sau Germania. RIUF oferă cea mai bună oportunitate de a dialoga pe tema studiilor internaționale cu sute de persoane abilitate să ofere informații corecte și relevante, consiliere personalizată, exemple personale/povești de succes, analize de bune practici și, cel mai important, inspirație și entuziasm” a declarat președintele Grupului EDUCATIVA, domnul Alexandru Ghiță.

Organizatorii estimează prezența a peste 10.000 de vizitatori (elevi, studenți, tineri profesioniști) interesați de admiterea sau transferul la programe de studii universitare din Europa de Vest si America de Nord. Printre instituțiile educaționale ce au confirmat pana acum prezenta la eveniment se numără: Pepperdine University si Hawaii Pacific University din SUA, University of Portsmouth și University of Sunderland din Marea Britanie, Radboud University Nijmegen și Tilburg University din Olanda, Jacobs University Bremen din Germania, École Hôtelière de Lausanne și International Hotel Management Institut din Elveția.
Tinerii români pot să-și aleagă dintr-o gamă largă de specializări, printre care: Administrarea Afacerilor, Afaceri Internaționale, Comerț Electronic, Comunicare Globală, Contabilitate Judiciară și de Investigații, Design, Economie Politică, Finanțe și Investiții, Telecomunicații și Tehnologia Informației, Inginerie, Inovație și Antreprenoriat, Management Turistic și Hotelier, Mass-Media și Comunicare, Psihologie Organizațională, Științe Naturale, Științe Sociale, Strategii și Politici Publice, Studii Multimedia.

Mai multe detalii, precum și lista completă a universităților participante sunt disponibile pe site-ul evenimentului www.riuf.ro. Tot acolo, instituțiile interesate pot afla toate condițiile necesare participării la RIUF, vizitatorii găsesc mai multe informații despre participanți și despre toate oportunitățile oferite de cele două evenimente, iar jurnaliștii au acces la resurse documentare despre evenimente.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu