21 octombrie 2010

Stagii de practica in institutiile de stat din Romania

Liga Studentilor Romani din Strainatate, in calitate de cadru de organizare reprezentativ al studentimii romane din strainatate care promoveaza o puternica solidaritate intre membrii sai ca reprezentanti de valoare ai Romaniei si o atitudine pozitiva fata de perspectivele intoarcerii lor acasa, lanseaza proiectul "Stagii de Practica in Institutiile Publice".

Proiectul "Stagii de Practica in Institutiile Publice" isi propune sa ofere studentilor romani de exceptie oportunitatea de a efectua stagii de practica in institutiile publice din Romania. Stagiarii vor face cunostinta cu mecanismele institutionale publice si vor aduce cu ei prestigiul academic si expertiza acumulata pentru a contribui la eficientizarea activitatii sectorului public din Romania si pentru a dobandi o experienta care le va fi folositoare in cariera.

Scopul nostru? Sa contribuim la dezvoltarea Romaniei si sa cream un climat social favorabil intoarcerii acasa.

Iti doresti sa te implici activ in sectorul public si sa contribui la dezvoltarea Romaniei? Lansam proiectul cu un prim Apel pentru Aplicatii: Stagiu de Practica in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, Directia de Comunicare si Diplomatie Publica.

Postul: Grafician

Responsabilitatile postului:
• dezvoltare şi implementare de concepte vizuale în programele grafice de calculator pentru materialele de prezentare ale unor proiecte ale MAE
• dezvoltarea elementelor vizuale de tipul: siglă, machete pentru roll-up, simulări pentru personalizarea de pixuri etc.

Avem nevoie în cel mult o săptămână de o persoană care să folosească programele grafice şi să aibă capacitatea de a dezvolta concepte vizuale pe baza unui brief. Nu este necesara deplasarea la sediul institutiei. Se poate lucra si de la distanta.
Trimite-ne CV-ul tau din care sa reiasa experienta relevanta pentru acest post la adresa de email [email protected]

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu