13 noiembrie 2010

Patriotism dincolo de granite

Iesind pe strada in fiecare zi, nu vedem decat oameni si priviri reci, daca citim presa vedem toate ororile de care firea umana este capabila, iar daca deschidem televizorul seara ororile umane se imbina cu ipocrizia si nepasarea.

Devine deja o floare rara in sufletul romanului acel sentiment de dragoste pura fata de tara. Fata de oamenii ce au dus Romania pe cele mai inalte culmi ale stiintei, diplomatiei, culturii. Oameni ce au adus Romaniei respectul popoarelor de peste tot din lume.

Mandria fata de toate acele traditii ce ne individualizeaza la nivel global ca popor, traditii care se lupta cu timpul si nepasarea pentru a traversa anii si a ramane mostenire catre acele generatii care vor veni.

Prin Campania „Patriotism dincolo de granite”, noi ne propunem sa aducem din nou in inimile si gandurile romanilor acel sentiment de datorie si iubire fata de tara si fata de oamenii ce au cladit un fundament de care noi suntem responsabili sa il lasam neatins pentru cei ce vor veni dupa noi.

Succesul acestei campanii depinde insa de noi toti. Va invit sa fiti cat se poate de activi pe pagina de facebook al carui link il gasiti mai jos, sa va impartasiti gandurile, trairile si acele motive de mandrie care va fac sa tresariti la gandul ca sunteti romani. Avem sansa cu totii sa ne facem gandurile auzite!

http://www.facebook.com/photo.php?pid=460661&id=100000222416764#!/pages/Patriotism-dincolo-de-granie/154987461203920

Haideti sa incepem sa promovam valori, oameni, traditii si sa aratam tuturor ca, desi multi dintre noi departe de tara, nu am uitat sa apreciem fundatia solida si mandria romaneasca care poate duce poporul roman mai departe in timp si in valoare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu