11 februarie 2011

LSRS Canada - activitati din suflet pentru centrul Morcoveata

LSRS Canada multumeste companiei Cargo Romania pentru rata preferentiala si sustinerea oferita proiectului de colectare si trimitere de donatii Centrului de Copii Morcoveata, derulat din Decembrie 2010 pana in Ianuarie 2011.

Ideea a pornit de la Cristina Dirlea, studenta la University of Toronto, care a gasit Centrul Morcoveata din Arad prin intermediul unui blog al unei tinere voluntare de acolo, Catalina Maruster. La proiect au participat Daniel Amza, care a facut legatura cu Cargo Romania si a coordonat chestiunile de logistica, Valentin Coman de la Liquid String, care a donat nu numai bani, dar si timp si un loc de colectare a donatiilor, si, bineinteles, Cristina, initiatoarea proiectului si Andreea Iorga, in calitate de Coordonatoare a filialei canadiene a Ligii Studentilor Romani din Strainatate (www.lsrs.ro), care s-au ocupat de strangerea banilor si a donatiilor direct de la domiciliul donatorilor si prin e-mail money transfer. Timp de o luna au acceptat bani si au adunat donatii din partea comunitatii romanesti, dar au existat contributii si din partea cunostintelor care nu sunt de origine romana. A fost un proiect mic, realizat cu mult entuziasm, bazat mult pe word-of-mouth si promovat prin facebook si e-mailuri. Astfel, au reusit sa stranga in jur de 200 de kg de donatii si putin sub $1000, pe care ii vor trimite tot Centrului Morcoveata.

Organizatorii doresc sa multumeasca pe aceasta cale si celorlalti voluntari care au fost implicati in ridicarea si transportul donatiilor in Toronto: Vlad Toncean, Stefan Babut, Mihaela Dirlea si Radu Petroianu si, nu in ultimul rand, lui Florin Pirjol si companiei pe care o conduce pentru rata preferentiala si serviciile oferite. Pentru proiecte viitoare, intrebari sau sugestii, ii puteti contacta la adresele de e-mail: [email protected] si/sau [email protected].

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu