18 februarie 2011

„De ce m-am întors în România”

Sâmbătă, 19 februarie, la Târgu Mureş, are loc debutul turneului de book signing pentru cartea „De ce m-am întors în România”, turneu ce va avea loc în 8 magazine Diverta din întreaga ţară. Turneul este organizat de Diverta, Fundaţia Blue Heron România, Liga Studenţilor Români din Străinătate şi Noii paşoptişti în scop umanitar – strângerea de fonduri pentru programul de burse universitare oferit de Fundaţia Blue Heron România copiilor din centrele de plasament.

Într-o lume în care aspiraţiile se împlinesc mai bine peste hotare, în care visele sunt mai realizabile departe de casă, există oameni care aleg să revină, oameni pentru care speranţa renaşte acasă. „De ce m-am întors în România” este o colecţie de eseuri ce înfăţişează poveştile a 40 de români care au ales să revină în România după ani petrecuţi în străinătate. Cartea înfăţişează motivele care au stat la baza deciziei acestora de a îşi construi un viitor în România. Printre personajele care îşi împărtăşesc povestea în volum se numără Alteţa Sa Regală Principesa Margareta a României, Sandra Pralong, Neagu Djuvara, Dan Chişu, Alexandru Bălăşescu, Gheorghe Zamfir, Mihaela Mihai şi alţii.

Doi dintre autorii ale căror poveşti sunt prezentate în carte, Sandra Pralong (coordonator) şi Mike Costache vor fi gazdele sesiunii de book signing care va debuta sâmbătă, 19 februarie la Târgu Mureş, în magazinul Diverta din Mureş Mall. Participanţii la eveniment vor avea ocazia să interacţioneze în mod direct cu aceştia dar şi să deguste vinurile speciale aduse pentru ei de Senator Wine, sponsorul principal al evenimentului.

Turneul de book signing va continua pe 20 februarie la Alba Iulia (Alba Mall); 26 februarie la Constanţa (City Park Mall); 5 martie la Iaşi (Iulius Mall); 12 martie la Braşov (Diverta Star); 19 martie la Timişoara (Eugen Barbu Mall); 26 martie la Piteşti (EuroMall); şi se va încheia pe 9 aprilie la Bucureşti în cadrul magazinului Diverta din Băneasa Shopping City.

Sâmbătă, 19 februarie în Mureş Mall (Târgu Mureş) şi duminica, 20 februarie în Alba Mall (Alba Iulia), începând cu ora 17:00, Sandra Pralong şi Mike Costache vă aşteaptă pentru a discuta deschis despre motivele care au stat la baza întoarcerii lor în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu