2 februarie 2011

LSRS in 2011

Anul 2010 a fost un an ce a adus cu sine o dezvoltare fara precedent a Ligii Studentilor Romani din Strainatate, iar 2011 se anunta a fi un alt an benefic pentru LSRS. Si asta pentru ca voluntarii Ligii lucreaza necontenit, din toate colturile lumii, pentru a contribui la misiunea pe care vor sa o duca impreuna la indeplinire.

Cu incredere in valorile LSRS (Valoare, Initiativa, Profesionalism si Solidaritate), echipa LSRS a pornit la drum in 2011. Iar drumul pe care ni-l asumam in acest an nu este deloc unul usor de urmat - proiecte si mai multe decat in anul ce a trecut si idealuri din ce in ce mai inalte. Suntem insa convinsi ca impreuna vom reusi sa mergem inainte asa cum am facut-o si pana acum.

La inceput de ianuarie a avut loc Gala Ligii Studentilor Romani din Strainatate, in cadrul careia 11 studenti romani de peste hotare au fost distinsi cu premii pentru excelenta academica peste hotare. Am reusit astfel inca o data sa recunoastem si sa promovam adevaratele valori ale Romaniei si sa transmitem un mesaj prin vocea presedintelui LSRS Sebastian Burduja: "Primiti-ne inapoi acasa!" Gala a fost urmata de Adunarea Generala LSRS, eveniment in cadrul caruia am prezentat realizarile de pe anul precedent si planul de actiune pentru 2011.

A urmat o perioada de evaluare si planificare pentru Liga Studentilor Romani din Strainatate, perioada in care s-au format noile echipe si s-au stabilit prioritatile si proiectele pentru anul 2011. Astazi suntem gata sa pornim la drum, impreuna, mai puternici si mai ambitiosi, determinati si cu incredere in idealurile noastre. Ramaneti aproape de Liga Studentilor Romani din Strainatate pentru a fi parte din proiectele si activitatile noastre!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu