13 decembrie 2010

Centrul pentru Economie si Libertate cauta colaboratori

Centrul pentru Economie şi Libertate caută colaboratori. Vrei să fii la curent cu opiniile despre economie şi libertate publicate în cadrul ECOL? Te pasionează cercetarea în domeniul economic şi vrei să afli mai multe despre liberalismul economic, în general ? Îţi doreşti să ai o experienţă extra-curriculară care să te ajute să îţi construieşti cariera pe care ţi-o doreşti?

Dacă răspunsul la una dintre întrebările de mai sus este afirmativ, aplică acum pentru a fi colaborator al Centrului pentru Economie şi Libertate (ECOL). Trimite aplicaţia ta constând într-un CV şi o scrisoare de motivaţie la adresa [email protected] şi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil.

Te poţi afirma, în calitate de colaborator ECOL, prin următoarele:
• Traducerea de articole şi studii de specialitate din engleză în română
• Redactarea de articole pe teme de interes ECOL
• Data mining
• Participarea prin comentarii la dezbaterile de idei de pe site şi din cadrul forumului

Mediul de lucru pentru colaboratorii ECOL este în principal online, iar implicarea se face pe bază de voluntariat. Nu excludem însă stimulentele sau recompensele financiare în cazul anumitor proiecte editoriale, care vor presupune acorduri contractuale cu edituri, institute şi alte centre de cercetare.

Centrul pentru Economie şi Libertate (ECOL) este o iniţiativă educaţională şi de cercetare care îşi propune să promoveze în spaţiul public românesc cunoaşterea cât mai largă a principiilor pe care se clădesc economia de piaţă şi societatea oamenilor liberi. ECOL oglindeşte iniţiativele unui grup de tineri intelectuali, ale căror preocupări ştiinţifice şi editoriale vizează cunoaşterea corectă - „scientia" în accepţiunea originală a termenului „ştiinţă" - despre economie şi societate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu