9 martie 2011

Invitatie la povesti cu romani de elita

Liga Studenţilor Români din Străinătate lansează proiectul „La poveşti cu români de elită”, în cadrul căruia tinerii români vor avea ocazia să interacţioneze cu adevăratele modele ale societăţii româneşti de astăzi. Astfel, marţi, 15 martie, începând cu orele 18:30, Sandra Pralong şi Alexandru Bălăşescu îşi vor împărtăşi experienţele de viaţă celor 35 de tineri care vor alege să li se alăture pentru prima sesiune a acestui nou proiect LSRS.

„La poveşti cu români de elită” a luat naştere ca urmare a feedback-ului pozitiv pe care Liga Studenţilor Români din Străinătate l-a primit după lansarea proiectului „Români de elită – români ca tine”, ce reprezintă o serie de interviuri cu studenţi şi absolvenţi români ai unor universităţi străine de top. Astfel, la cererea tinerilor români de a interacţiona direct cu aceste persoane de top, LSRS va organiza începând cu data de 15 martie sesiuni de mentoring având rolul de a îi inspira şi motiva pe tinerii ce vor alege să participe.

Pe parcursul a 10 sesiuni de dialog deschis, tinerii elevi şi studenţi români vor avea ocazia să înveţe din experienţele de viaţă ale oamenilor care au reuşit în România sau peste hotare şi se vor alătura unei comunităţi de tineri bine pregătiţi şi motivaţi să aducă o schimbare în România. Printre personalităţile care au ales să participe în cadrul acestor sesiuni de mentoring se numără Sandra Pralong, Alexandru Bălăşescu, Marian Staş, Mike Costache, Georgiana Coşoveanu, Radu Oprea sau Bogdan Naumovici.

Marţi, 15 martie (18:30 – 20:30), 35 de tineri români vor avea ocazia să îi cunoască şi să discute direct, într-un mediu informal, cu Sandra Pralong şi Alexandru Bălăşescu. Evenimentul va avea loc în cadrul Jukebox Venue (Str. Turturelelor nr. 11) şi va fi urmat de un concert folk susţinut de artistul Alex Porro. Înscrierea la eveniment este gratuită (în limita locurilor disponibile) şi se realizează prin completarea formularului online disponibil la https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dEdIdVJOQWhTLTZsSVAwa2hTSmxtSkE6MQ .

Un comentariu: