9 martie 2011

LSRS te invita la RIUF


Liga Studenţilor Români din Străinătate te invit să participi la cel mai mare târg internaţional de universităţi – Romanian International University Fair www.riuf.ro. Te aşteaptă peste 100 de expozanţi, universităţi de top precum Harvard, Oxford şi Princeton, 20 de workshop-uri despre studiile internaţionale, mai multe instituţii care acordă burse şi, cel mai important, SPOT Admissions – interviuri de 15 minute în urma cărora afli pe loc dacă eşti admis la o universitate internaţională.
Inscrie-te pe www.riuf.ro la maxim două dintre şcolile din program şi vino la târg ca să afli ce şanse ai să înveţi în străinătate. RIUF va avea loc pe 12 şi 13 martie la Bucureşti (Sala Palatului), pe 15 martie la Timişoara (hotel Continental) şi pe 17 martie la Iaşi (hotel Unirea). In plus, la standul EDMUNDO vei găsi consiliere gratuită pentru studii în străinătate.
De azi poţi să te înscrii la workshopuri ! Intră pe site-ul evenimentului, în secţiunea prezentări, şi completează-ţi datele ca să îţi rezervi un loc în sală la unul din cele peste 20 de seminarii despre studiile internaţionale, instituţiile care acordă burse şi universităţile care te aşteaptă la studiu !
Participă la Tombola RIUF! Părerea ta despre eveniment este foarte importantă pentru noi. Tocmai de aceea vrem să te răsplătim. Tine minte să completezi la târg formularul de feedback, şi poţi câştiga:
• Un Laptop de la Universitatea Lumina ca să poţi să înveţi mai uşor;
• O bursa la şcoala de vară a universităţii Româno-Americană;
• 5 burse la cursuri de câte un semestru cu profesori special veniţi din Statele Unite;
• 5 pachete de carţi de la OKIAN;
• 4 cursuri de comunicare eficientă în afaceri de la Bestresource;
• 20 de carduri de reduceri pentru studenţi.
Si marele premiu, o vizita la Universitatile din Olanda, de 5 zile, pentru 2 persoane.

Vino la RIUF!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu