21 aprilie 2011

NAPOMUN 2011 - Cluj-Napoca International Model United Nations

LSRS te invita la NAPOMUN 2011
Simularea Internaţională a Naţiunilor Unite - NAPOMUN va avea loc în perioada 15 - 20August 2011 la Universitatea Babeş-Bolyai. La ediţia de anul acesta, participanţii vor simula pe parcursul a 5 zile procesul decizional ONU si vor vedea ce înseamnă să se afle la masa negocierilor în calitate de reprezentanţi ai diferitelor ţări.

NAPOMUN 2011 va simula activitatea a 4 organisme ONU:
● Consiliul de Securitate;
● Consiliul pentru Drepturile Omului;
● Comisia Economică pentru Africa.
Pentru prima data in România va fi simulat și Consiliul de Criză: Consiliul de Securitate Istoric.

“NAPOMUN reprezintă o experienţă unică în mediul academic şi cultural clujean, care vine să răspundă unei cerinţe crescânde a tinerilor interesaţi de fenomenul politic internaţional. Anul acesta, vom reuni în inima Transilvaniei peste 100 de tineri din întreaga lume, pasionaţi de cariera de diplomat. Aceştia vor vorbi în numele unui stat şi vor vedea cât de dificil este să ajungi la un consens. Îi aşteptăm pe toţi cei interesaţi să ni se alăture în misiunea de a găsi soluţii şi de a dezbate subiectele importante de pe scena internaţională!” ne-a declarat Mihnea Stoica, organizatorul evenimentului.

Evenimentul este organizat de Asociaţia de Tineret NAPOCA FORUM şi se bucură de sprijinul Academiei Române - Centrul de Studii Transilvane Cluj, Universitatea Babeş-Bolyai şi Biblioteca Centrală Universitară “Lucian Blaga”.

Parteneri: Clubul Român pentru Relaţii Externe, Diplomaţie şi Afaceri Europene (CRREDAE), Erasmus Student Network (ESN) România, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS).

Printre colaboratori se numără conferinţele omoloage din: Belgia (KULMUN); Bulgaria (SOFIMUN); Olanda (UCUMUN); Slovenia (SiMUN).

Mai multe detalii gasiti pe www.napomun.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu