21 aprilie 2011

S-a deschis "Terasa Stud-Life"




Stud-Life este un proiect realizat cu scopul de a oferi tuturor studenţilor oportunitatea de a se exprima şi de a fi promovaţi.

Vineri, 15 aprilie, Terasa Stud-Life s-a deschides pentru al doilea an, la intrarea Galaxy în AFI Palace Cotroceni. Evenimentul marchează în acelaşi timp apariţia numărului 14 al Revistei Stud-Life (www.stud-life.ro).

Numărul 14 al Revistei Stud-Life, care a fost sărbătorit în cadrul acestui eveniment, este dedicat Super-Studentului, adică aceluia care face multe şi are o listă pentru asta, care mereu are ceva planificat în calendar, care nu ratează nicio petrecere de ONG-uri, care poate face faţă unei zile de facultate, job, proiecte şi mai poate şi să petreacă la finalul ei. Astfel, îi invităm pe toţi studenţii activi, care vor o pauză, să vină la deschiderea Terasei Stud-Life pentru câteva ore de relaxare şi distracție.

Terasa Stud-Life este varianta de vară a Clubului Leu, din căminul cu acelaşi nume. Club Leu a împlinit anul acesta 20 de ani de la înființare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu