5 mai 2011

Invitaţie la poveşti cu Bogdan Naumovici şi Irina Scarlat

Liga Studenţilor Români din Străinătate te invită să stai la poveşti cu românii de elită, cu adevăratele exemple ale României.
Astfel, marţi, 10 mai, începând cu orele 18:30, Bogdan Naumovici (Creative Director la 23 Communication Ideas) îşi va împărtăşi experienţa de viaţă celor 35 de tineri care vor participa la următoarea sesiune de mentoring „La poveşti cu români de elită”.
Şi pentru că ai vrut să afli mai multe despre poveştile voluntarilor LSRS, de această dată alături de Bogdan Naumovici va sta Irina Nicoleta Scarlat, Vice-Preşedinte Comunicare & Informare al Ligii Studenţilor Români din Străinătate.

Ca urmare a dorinţei tinerilor români de a interacţiona cu oameni având poveşti de succes, Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS) a lansat „La poveşti cu români de elită”. Astfel, participanţii au avut şi au în continuare ocazia să interacţioneze direct cu persoane din ale căror poveşti de succes se pot inspira. Marţi, 10 mai, in intervalul orelor 18:30 – 20:30, la Orange Concept Store, 35 de tineri români vor avea ocazia să poarte un dialog deschis cu Bogdan Naumovici şi Irina Scarlat.

În prezent Creative Director la 23 Communication Ideas, Bogdan Naumovici este unul dintre cei mai importanţi oameni în domeniul publicităţii din România. Înainte de a porni propria afacere, a fost Creative Director la Leo Burnett România. Nominalizarea Leo Burnett drept cea mai bună agenţie de publicitate din Centrul şi Estul Europei, cele 5 premii şi 11 nominalizări la festivalul GoldenDrum sunt strâns legate de activitatea lui Bogdan în cadrul companiei.

Vice-preşedinte Comunicare & Informare al Ligii Studenţilor Români din Străinătate şi tânăr antreprenor în domeniul relaţiilor publice şi organizării de evenimente, Irina Scarlat este absolventa magna cum laudae a unui program de masterat în economie politică la BI Norwegian School of Business / ESCP Paris.

Participarea la eveniment este gratuită (în limita locurilor disponibile) şi se realizează prin completarea formularului online disponibil la https://spreadsheets.google.com/a/lsrs.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dHhSY01KdUxOTGNOX1czV05QVGhZWUE6MQ&ifq

Va asteptam cu drag!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu