16 mai 2011

Invitaţie la poveşti cu Sorana Savu şi Cosmin Alexandru

Liga Studenţilor Români din Străinătate te invită să stai la poveşti cu românii de elită, cu adevăratele exemple ale României.
Marţi, 24 mai, începând cu orele 18:30,la Orange Concept Store, Sorana Savu (fondator Premium Communication) şi Cosmin Alexandru (directorul propriei firme de consultanță, B&B Brandivia) îşi vor împărtăşi atât experienţa de viaţă, cât şi experienţa profesională celor 35 de tineri participanți la urmatoarea sesiune de mentoring din cadrul proiectului „La poveşti cu români de elită”.

Participarea la eveniment este gratuită (în limita locurilor disponibile) şi se realizează prin completarea formularului online disponibil la https://spreadsheets.google.com/a/comunicare.lsrs.ro/spreadsheet/viewform?formkey=dDFmZzg1dU01N0FSWjZ0b2hEZnJYYmc6MQ

Sorana Savu a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea Bucureşti și cursurile modulului de relaţii publice din cadrul California State University, fiind aleasă membru al The Honor Society of Phi Kappa Phi şi figurând, în fiecare semestru, pe Dean’s Honors List. După experiența de studiu din S.U.A a revenit în ţară, unde în 2001 a fondat agenţia de relaţii publice Premium Communication, prima agenție de PR din România care a fost inclusă în Public Relations Society of America. Din 2004, Premium Communication este membru fondator al Romanian Public Relations Companies Club. Sorana predă cursuri de relaţii publice la Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării, contribuind în plan academic la formarea viitorilor specialiști în domeniu.

Cosmin Alexandru conduce propria firmă de consultanță, B&P Brandivia, care oferă servicii de comunicare strategică integrată la nivel de branduri, organizaţii şi lideri de organizaţii. Pe lângă proiectele specifice, s-a implicat pentru clienţii săi şi în livrarea de workshop-uri şi coaching pe teme de comunicare şi leadership. Cosmin este unul dintre membrii fondatori ai Asociaţiei Erudio, care desfăşoară mai multe programe de educaţie pentru lideri de business, cel mai important fiind Erisma – Leadership Creativ. În cadrul acestuia predă cursurile de Vorbire în Public şi Branding Personal. Anterior, Cosmin a activat peste 12 ani (1992 – 2005) în postura de co-fondator şi director general al celei mai mari companii de cercetare de piaţă din ţară – GfK Romania. În anul 2002 a făcut parte din programul ”Echipa de Excelenţă GfK”, în care, alături de alţi 14 manageri din toată lumea ai companiei, a redefinit “Setul de Valori” (Corporate Values) al Grupului GfK la nivel mondial. Cosmin e implicat şi în activităţi non-profit, fiind membru fondator al organizaţiei studenţeşti AIESEC România (1990), al Fundaţiei Leaders România (2000), membru în Consiliile Consultative ale Asociaţiilor MaiMultVerde şi Şcoala de Valori, precum și Eisenhower Fellow, SUA (2005).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu