15 mai 2011

Line Education Center

Line Education Center este un centru de traininguri specializate de programare şi MS Office, ca: Java, PHP, Html, CSS, .NET, ActionScript, Microsoft Office Excel, Microsoft Office PowerPoint, Microsoft Office Word, din ce în ce mai cunoscut în piaţa de training, atât în rândul studenţilor cât şi al companiilor, intersate din ce în ce mai mult de ofertele de cursuri din lumea IT-ului.

În cei trei ani de existentă, LEC a reuşit să se extindă şi în afara capitalei: Cluj, Galaţi, Ploieşti, Piteşti, Timişoara şi Suceava fiind doar o parte dintre oraşele în care compania a reuşit să organizeze cursuri pentru partenerii săi.

Pe lângă disponibilitatea de a organiza cursuri cu grupe alcătuite din maxim 10 persoane şi capacitatea de a organiza întâlniri bazate pe discuţii cu tematica informatică, LEC şi-a extinsconstant portofoliul de clienţi, ajungând să aiba în acest moment peste 40 de colaboratorila nivelul companiilor private din România, printre care Ozone, Romtelecom, Accenture,Rompetrol, Eureko, Dr. Reddys, Porr şi alţii.

Următoarele cursurile LEC de programare şi de MS Office sunt:

•Initiere in PHP - va incepe luni 30 mai intre orele 18:15 - 21:15, timp de 8 săptămâni

•.NET training in C# - va incepe marti 31 mai intre orele 18:15 - 21:15, timp de 10 săptămâni

•CSS si JavaScript - va incepe miercuri 25 mai intre orele 18:15 - 21:15, timp de 8 săptămâni

•Java Fundamentals - va incepe joi 2 iunie intre orele 18:15 - 21:15, timp de 10 săptămâni

•Java Advanced - va incepe vineri 27 mai intre orele 18:15 - 21:15, timp de 8 săptămâni

Mai multe detalii găsiţi pe: www.leconline.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu