15 mai 2011

Forumul Educaţiei

Forumul Educaţiei - FED îşi propune să contribuie la consolidarea unei comunităţi de profesionişti prin implicarea celor mai importante organizaţii şi personalităţi din sistemul educaţional românesc în formularea şi dezbaterea planurilor de acţiune relevante pentru etapa de dezvoltare în care ne aflăm.
FED este conceput pe două dimensiuni:
- orientarea spre comunitatea profesioniştilor din sectorul educaţional şi
- orientarea spre informarea publicului larg.

Forumul Educaţiei 2011 se desfăşoară în cadrul EDU-Expo pe 13 - 15 mai în spaţiul expoziţional Romexpo. Organizatorii sesiunilor au la dispoziţie 3 săli cu destinaţii diferite în funcţie de publicul vizat (specializat/nespecializat), cu capacitate de 140 de locuri, respectiv 50 de locuri.

Forumul Educaţiei se află la cea de-a doua ediţie şi timp de 3 zile, participanţii la conferinţa vor participa la prezentări, seminarii, ateliere, dezbateri şi mese rotunde în cadrul cărora: vor învăţa de la experţi, profesionişti, personalităţi publice şi laureaţi ai Galei Premiilor în Educaţie, vor înţelege perspectivele, alternative participanţilor activi în alt sector, din sistemul educaţional sau chiar în alt domeniu, vor analiza principalele provocări existente în sistemul educaţional românesc, vor cunoaşte persoane cu care pot să demareze parteneriate ulterior.

Activităţile forumului vor fi derulate în intervalul orar 11.00 - 17.00.

Agenda evenimentului va fi actualizata pe site-ul www.forumedu.ro.

Forumul Educaţiei 2011 este organizat de Grupul Educativa împreună cu Liga Studenţilor Români din Străinătate, Clubul pentru România şi Asociaţia Clubul Român pentru Relaţii Externe Diplomaţie şi Afaceri Europene.

EDUCATIVA este un grup de organizaţii non-guvernamentale şi companii private ce dezvoltă şi promovează împreună proiecte şi servicii educaţionale ce oferă tinerilor români oportunităţi de dezvoltare personală.

LIGA STUDENŢILOR ROMÂNI DIN STRĂINĂTATE (LSRS) asigură cadrul de organizare reprezentativ al studenţimii române din străinătate, promovând o puternică solidaritate între membrii săi, ca reprezentanţi de valoare ai României.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu