29 mai 2011

LSRS Spania: “Succesul vostru, inspiraţia noastră”

Liga Studenţilor Români din Străinătate (LSRS), filiala Spania, organizează evenimentul cu tema “Succesul vostru, inspiraţia noastră” la Madrid, în data de 11 iunie 2011. Întâlnirea va avea loc la sediul Ambasadei României la Madrid, începând cu orele 17:00.

LSRS Spania continuă seria evenimentelor tematice, începută la Barcelona în luna aprilie a acestui an, cu evenimentul de la Madrid în care tineri români, studenţi sau absolvenţi, vor putea participa la un seminar de dezvoltare personală şi inteligenţă emoţională.

Programul va începe cu un cuvânt de bun-venit al Excelenţei Sale, d-na Ambasador, Maria Ligor, urmat de o scurtă prezentare a Ligii şi a activităţilor din filiala Spania, pentru cei aflaţi pentru prima dată la un astfel de eveniment. Domnul Miguel Fonda Stefănescu, preşedintele Fedrom, cea mai mare organizaţie a românilor din Spania, va vorbi despre parcursul tânărului român în Spania. Domnul Marcos Luengo, preşedintele IDESIE Business School, va face o prezentare despre cel mai revoluţionar program de masterat din lumea afacerilor industriale – MBBE.

Întâlnirea va continua cu două poveşti de succes inspiraţionale ale tinerelor Ariadna Petri şi Andreea Brabete care vor povesti despre propria experienţă academică şi profesională în Spania.

După poveştile de succes, va urma seminarul interactiv de dezvoltare personală susţinut de Miriam Fisas, profesor de Coaching & Mentoring şi Organizational Behaviour la nivel de MBA. Licenţiată de Federaţia Internaţională de Coaching (IFC), Miriam este o foarte apreciată specialistă în leadership şi dezvoltare personală.

Evenimentul se va încheia cu oportunitatea participanţilor de a se cunoaşte şi împărtăşi impresii. Pentru a continua seria inspiraţiilor provenite de la tineri de succes români, va fi expusă spre vizionare şi o expoziţie foto realizată de d-ra Gabriela Mihăilescu, tânără profesionistă româncă, absolventă a ESERP Business School Barcelona. Expoziţia, cu tematică sportivă, a fost prezentată cu succes şi la Muzeul Olimpic din Barcelona.

Organizarea evenimentului beneficiază de sprijinul: Ambasadei României la Madrid, companiei BitDefender şi organizaţiei Fedrom.
Parteneri media sunt: Reţeaua Literară, România din Diaspora şi RoMadrid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu