24 februarie 2012

Campionatele Naţionale Universitare


După patru luni de la lansarea Campionatelor Naţionale Universitare de Baschet şi Fotbal, luni în care s-au ales cele mai bune echipe din fiecare universitate din România, Student Sport România face un pas înainte spre Etapele Zonale.

Dechiderea oficială a acestei etape va avea loc cu mare fast joi, 5 martie 2012, ora 14, la sediul Federaţiei Române de Baschet cu invitaţi de seamă atât din lumea sportului, cât şi a showbizului autohton. Programul nu va fi lipsit de surprize, de întâlniri cu galacticii sportului românesc, meciuri demonstrative, majorete şi sesiuni de autografe. În Bucureşti, meciurile din competiţie se vor desfăşura între reprezentanţii Universităţii Bucureşti, Academiei de Studii Economice, Universităţii Politehnice, Univerităţii Naţionale de Educaţie Fizică şi Sport, Academiei Tehnice Militare, Universităţii Româno-Americane, Universităţii Ecologice, Universităţii de Medicină şi Farmacie, Univeristăţii Tehnice de Construcţii ş.a. – mai multe detalii pe pagina facebook.com/StudentSport.

Echipele câştigătoare în etapele locale se vor întâlni pentru a se întrece la baschet în Bucureşti (5-7 martie), Sibiu (12-15 martie), Oradea (26-29 martie), Iaşi (23-26 aprilie), iar la fotbal în Bucureşti (7-9 martie), Cluj (19-22 martie), Timisoara (3-6 aprilie), Craiova (7-10 aprilie). Spectatorii prezenţi în sălile polivalente pentru a susţine echipa universităţii sau doar pentru a se convinge că spiritul sportiv este încă viu în rândul tinerilor vor participa la concursuri cu premii, se vor delecta urmărind programul majoretelor, se vor întâlni cu stele ale sportului profesionist ca Stelea, Prodan, Ganea, Prunea, Viorel Moldovan, Jean Vlădoiu şi Virgil Căruţaşu, Claudiu Fometescu, Răzvan Popa.

Student Sport a reuşit să devină un punct de referinţă în mediul sportiv universitar după ce a strâns la startul competiţiei de baschet nu mai puţin de 1 486 de echipe din 23 de centre. Mai mult decât o alternativă de petrecere a timpului liber, oferă o nouă viziune asupra apartenenţei, competitivităţii, identităţii individuale şi de grup. Asociaţia promovează un stil de viaţă sănătos bazat pe o alimentaţie sănătoasă şi mişcare, toate în detrimentul viciilor vârstei ca sedentarismul, alcoolul, tutunul, drogurile.

Student Sport organizează Campionatele Naţionale Universitare în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Federaţia Sportului Şcolar şi Universitar, Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, Casele de Cultură ale Studenţilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu