22 martie 2012

Akcees lansează Weekend Seminar


15 martie. În luna martie Akcees lansează Weekend Seminar – proiect destinat dezvoltării de competenţe şi abilităţi care nu se formează pe băncile şcolii. Tinerii interesaţi să înveţe cum pot să îşi conducă proiectele pentru a atinge obiectivele asumate sunt aşteptaţi la Bucharest Hubb pentru a participa la prima sesiune de training.

Weekend Seminar este proiectul Akcees care urmăreşte dezvoltarea de competenţe şi abilităţi importante pentru dezvoltarea profesională a tinerilor, prin metode de educaţie non-formală. Prima ediţia a proiectului va avea loc la sfârşitul lunii martie (31 martie – 1 aprilie) în cadrul Bucharest Hubb. Pe parcursul a două zile intensive de training, participanţii vor acumula cunoştinţe teoretice cu privire la managementul proiectelor şi le vor pune în practică prin rezolvarea de studii de caz, aplicaţii şi jocuri interactive.

Prima ediţie Weekend Seminar va fi susţinută de către Irina Scarlat. Trainer profesionist având o experienţă de peste 5 ani în managementul proiectelor din diferite domenii de activitate, Irina va susţine un program de training în cadrul căruia teoria va fi completată de aplicaţii practice şi invitaţi surpriză.

Participanţii la prima ediţie Weekend Seminar vor înţelege care sunt procesele de project management, ce calităţi trebuie să aibă un manager de proiect, cum se gestionează echipele, activităţile şi bugetul unui proiect sau care sunt factorii care favorizează reuşita acestuia. La final, aceştia vor şti să aplice tehnici eficiente pentru a conduce propriile proiecte către atingerea obiectivelor asumate.

Weekend Seminar se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani. Costul programului este de 200 RON şi include sesiunile ce vor fi desfăşurate pe parcursul a două zile, materialele de training şi consiliere ulterioară. Studenţii şi membrii organizaţiilor partenere beneficiază de o reducere de 50 RON. Înscrierea la prima sesiune de training din cadrul Weekend Seminar se realizează prin completarea formularului disponibil pe site-ul Akcees - http://akcees.ro/seminar

Pentru a fi la current cu proiectele şi iniţiativele Akcees vă aşteptăm pe site-ul organizaţiei http://akcees.com sau pe pagina de Facebook http://facebook.com/akcees.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu