15 martie 2012

Rio+20 Global Youth Music Contest România


Dacă ai până în 30 de ani, ești pasionat de muzică și vrei să aduci o contribuție în ceea ce
privește implicarea tinerilor în dezvoltarea durabilă a planetei, înscrie-te până pe 18 martie în
competiția globală Rio +20 Global Youth Music Contest!

Clubul Rotaract Triumph București, susținut de Districtul Rotaract 2241, având ca parteneri naționali Autoritatea Națională pentru Sport și Tineret (ANST), Programul Națiunilor Unite pentru
Dezvoltare (UNDP România), World Wide Fund for Nature (WWF România) și Fundația Scheherazade, vă invită să vă înscrieți în concursul Rio+20 Global Youth Music Contest.

Concursul este prezent în peste 50 de țări la nivel mondial și înscrierile au loc exclusiv prin website-ul oficial al competiției : http://www.global-rockstar.net.

Dacă ai până în 30 de ani, ești pasionat de muzică și vrei să aduci o contribuție în ceea ce
privește implicarea tinerilor în dezvoltarea durabilă a planetei, înscrie-te până pe 18 martie în
competiția globală Rio +20 Global Youth Music Contest!

Rio+20 Global Youth Music Contest este o competiție ce se adresează tinerilor până în 30 de ani
și este organizat la nivel mondial de International Association for the Advancement of Innovative
Approaches to Global Challenges (IAAI), http://glocha.info, în colaborare cu o largă rețea de parteneri și organizații de tineret care se ocupă de organizarea și comunicarea concursului la nivel național, în perspectiva celei de-a 20-a aniversări a Conferinței ONU pe Dezvoltare Durabilă, conferință ce se va desfășura la Rio de Janeiro între 20 – 22 iunie 2012.

Această competiție oferă tinerilor oportunitatea de a își exprima gândurile și speranțele în ceea ce privește viitorului planetei, cu ajutorul muzicii ca mijloc de exprimare universal. Câștigătorii la nivel mondial ai acestui concurs vor câștiga o excursie la Rio de Janeiro, având astfel oportunitatea de a participa la Conferința ONU pentru Dezvoltare Durabilă din 20 – 22 iunie 2012 și de a face vocea tinerilor de peste tot din lume auzită prin muzică.

Tinerii sunt invitați să exprime prin muzică mesajul lor de pace, dezvoltare durabilă și eradicare a sărăciei.

Candidații sunt invitați să își înscrie videoclipul muzical, până pe cel târziu 18 martie, la una din cele două categorii de vârstă ale concursului :
  • Tineri până în 14 ani ·
  • Tineri cu vârsta cuprinsă între 15 – 30 de ani

Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați regulile de participare de pe website-ul
competiției: http://www.global-rockstar.net/rules-of-participation/. Videoclipurile înscrise pot aborda orice gen muzical și pot fi atât în limba română, cât și în limba engleză sau altă limbă de circulație internațională.


La nivel național, un juriu format din organizatori, parteneri si personalități din muzică vor desemna cele mai bune 3 videoclipuri muzicale înscrise la fiecare categorie din concurs. Cele 6 videoclipuri se vor califica astfel mai departe,în etapa internațională, unde în urma votării online va fi desemnat câștigătorul pentru fiecare din cele două categorii de concurs.

Cele două melodii câștigătoare vor fi prezentate live de către câștigătorii la nivel mondial în cadrul Conferinței ONU pe Dezvoltare Durabilă de la Rio de Janeiro din 20 – 22 iunie, reprezentând astfel mesajul tinerilor de peste tot din lumeîn ceea ce privește colaborarea sustenabilă pentru asigurarea unui viitor în care pacea și dezvoltarea durabilă devin rezultatele forturilor noastre comune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu