15 martie 2012

Roland Berger Case Study Challenge 2012

Au ramas doar 11 zile pana la termenul limita de inscriere la Roland Berger Case Study Challenge 2012!

Daca studiezi la o universitate in afara Bucurestiului, indiferent daca din tara sau din strainatate, ar trebui sa stii ca Roland Berger Strategy Consultants va sustine financiar un numar limitat de studenti pentru participarea la eveniment, prin acordarea de burse ce vor acoperi integral costurile de transport si cazare. Daca te intereseaza aceasta posibilitate, nu uita sa raspunzi la intrebarea 4 din formularul de aplicare.


Studentii care se vor remarca in cadrul evenimentului vor fi invitati sa se alature echipei Roland Berger Strategy Consultants pentru efectuarea unui stagiu de practica in biroul din Bucuresti al companiei.

Aplica acum la Roland Berger Case Study Challenge 2012!

Evenimentul va avea loc pe data de 20-21 aprilie, la hotelul Intercontinental din Bucuresti.

Echipa RBSC Case Study Challenge

Roland Berger Strategy Consultants este una dintre cele mai mari firme de consultanta la nivel mondial si cea mai mare de origine europeana. Fondata in Germania in anul 1967, compania cuprinde in prezent peste 2,500 de angajati si 47 de birouri in 35 de tari. Roland Berger Strategy Consultants a fost prima companie de consultanta in management de talie internationala care a deschis un birou permanent in Bucuresti, in anul 1992.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu