9 martie 2012

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR



RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Estul Europei. Anual, peste 100 de institutii educationale, din peste 20 de tari, vin sa interactioneze direct cu tinerii romani interesati de studii internationale.

Editia de Primavara RIUF 2012 va avea loc la:

Bucuresti, 17-18 martie, la Sala Palatului

Timisoara, 20 martie, la CRAFT

Iasi, 22 martie, la Hotel Unirea

La RIUF poti sa afli informatii despre studiul in strainatate, sa participi la workshopuri si seminarii, sa descoperi oportunitati de cariera si sa te inscrii la concursuri cu diferite premii.

Targul International de Universitati RIUF faciliteaza contactul universitatilor cu tineri interesati de continuarea studiilor atat in Romania, cat si in strainatate. In cei 8 ani de activitate, peste 250 de instiutii academice au interactionat in cadrul RIUF cu peste 85.000 de elevi, studenti, absolventi de facultate si tineri profesionisti in cautare de programe educationale.

Peste 100 de universitati sunt asteptate sa participe la Editia a 10a aniversara RIUF, care are loc in primavara anului 2012.

Afla adevarul despre cele 2 mituri ale unui student ce doreste sa studieze in strainatate.

Mit 1: Doar elevii cu merite educationale exceptionale pleaca la studii in strainatate.

La RIUF vei afla ca posibilitatile de a studia in strainatate sunt multiple si se adreseaza unor game largi de elevi si studenti, nu doar elevilor olimpici.

La RIUF poti sa te adresezi direct reprezentantilor universitatilor si colegiilor de top si sa afli care sunt asteptarile lor de la studentii internationali. Pavilionul Top Universities iti da ocazia sa discuti cu studenti sau absolventi ai unor facultati din top din lume, care iti pot prezenta traseul lor si care iti vor descrie experienta lor. In cele 9 editii desfasurate anterior, vizitatorii au putut sa discute cu studenti sau absolventi ai Oxford, Harvard, Yale, Princeton, Stanford si altele.

Mit 2: Studiile in strainatate presupun costuri foarte mari

Exista si tari precum Danemarca sau Suedia, in care invatamantul este gratuit. Alte state ofera burse pentru finantarea studiilor internationale. Poti afla mai multe detalii privind sistemele educationale internationale aici. La RIUF te poti informa privind sursele de finantare disponibile in diferitele tari prezente la targ, poti afla despre invatamantul finantat de stat din Danemarca sau Marea Britanie si oportunitatile din alte tari, dar si modurile de finantare prezente in tara.

Vizitatorii au de asemenea ocazia sa participe la workshop-uri si seminarii, unde pot afla informatii despre modalitatile de finantare disponibile pentru studiul in strainatate.

ROMANIAN INTERNATIONAL UNIVERSITY FAIR este pentru toata lumea. Fie ca esti elev de liceu sau student, tanar profesionist, parinte ori profesor, director educational, decan, rector, functionar guvernamental, RIUF are ceva sa-ti ofere. De 8 ani, RIUF creeaza o legatura directa intre lumea academica romana si universul academic international, reunind peste 100 de institutii internationale din mai mult de 20 tari. Mai multe detalii http://www.riuf.ro/


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu