3 aprilie 2012

Participa la Famelab – competitia internationala de comunicare a stiintei!



British Council, in asociere cu The Times Cheltenham Science Festival din Marea Britanie, organizeaza FameLab International, o competitie internationala de comunicare a stiintei care se desfasoara in peste 20 de tari din Europa, Orientul Mijlociu, Asia si Africa de Sud.

Daca ai intre 18 si 35 de ani si doresti sa-ti demonstrezi si sa-ti dezvolti abilitatile de comunicare a stiintei, inscrie-te la cea de a V-a editie a FameLab din Romania!

Filmeaza o prezentare de maximum 3 minute, in limba romana, pe un subiect la alegere din domeniul stiintelor naturii, matematicii, tehnologiei sau medicinei, si incarca prezentarea ta video pana pe 24 aprilie, pe pagina web a competitiei: www,.britishcouncil.ro/famelab-romania.

Juriul format din oameni de stiinta si specialisti in comunicare va evalua filmele inscrise in concurs, in functie de trei criterii: continut, claritate si carisma.

Cei care ne trimit cele mai bune filme vor beneficia de un masterclass gratuit de comunicare a stiintei organizat de British Council, in zilele de 5-6 mai, la Predeal.

Primii zece clasati din faza prezentarilor video vor fi prezenti in finala nationala FameLab, cu o prezentare de 3 minute, sustinuta in limba romana, in fata publicului, in cadrul unui spectacol televizat care va avea loc in Bucuresti.

Castigatorul finalei de la Bucuresti va beneficia de o excursie la Festivalul de Stiinta din Cheltenham (Marea Britanie), in perioada 12-16 iunie, pentru a reprezenta Romania in finala FameLab International, costurile fiind acoperite de British Council.

Editia din 2012 a FameLab Romania este organizata cu sprijinul partenerilor Intel, BBC Focus Science, Asociatia „Hermann Oberth” si Ziarul Stiintelor.

Mai multe informatii depre FameLab 2012 pe pagina web a competitiei: www,.britishcouncil.ro/famelab-romania sau prin e-mail, la adresa famelab@britishcouncil.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu