14 mai 2012

15 mai, Bucuresti, Cluj si Timisoara: Destinatii de studiu in limba engleza la care mai poti aplica

Avand in vedere ca se poate aplica in continuare la programele de studii din Marea Britanie si Olanda, acest seminar isi propune sa le arate particiantilor facilitatile de care pot beneficia in calitate de studenti, ce finantari pot accesa si cum isi pot realiza aplicatia in cel mai scurt timp.

Mai multe detalii pe facebook: http://www.facebook.com/events/149124688545962/

22 mai, Bucuresti, Cluj si Timisoara: Alege un program de studii in Austria sau Germania

Pentru vorbitorii de limba germana, destinatiile de studiu precum Austria si Germania constituie un cadru perfect de dezvoltare personala si profesionala. Costurile reduse de scolarizare (0-1.400 EUR/an),prezenta constanta in topurile internationale precum si facilitatile pe care universitatile le ofera fac din aceste tari o alegere perfecta pentru cei pasionati de cultura germanica.

Mai multe detalii pe facebook: http://www.facebook.com/events/140501492749560/


6 iunie, Bucuresti si Timisoara, 12 iunie Cluj - Top Universities

Universitatile de top din Marea Britanie si SUA par de cele mai multe ori un vis inaccesibil. Scopul acestui seminar este de a le arata participantilor cum se poate aplica la acestea, cum pot aplica pentru o bursa, ce conditii trebuie sa indeplineasca si care sunt avantajele si dezavantajele sistemelor de educatie american si britanic.

Mai multe detalii pe facebook: http://www.facebook.com/events/235834449849971/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu